Sylwester Poznań Tanio
Bal Sylwestrowy 2010 / 2011
Menu
Entreé
Vol-au-vent z musem z tuńczyka i kawiorem
Zupa
Francuska zupa cebulowa z grzankami i serem / Zupa z owoców morza
Danie główne ( 3 p / os)
Sakiewki drobiowe z kurkami i szpinakiem
Polędwiczki wieprzowe faszerowane kurkami w ziołach prowansalskich
Koperta ze schabu z serem i pieczarkami
Bitki wołowe w warzywach
Dodatki
Ziemniaki tradycyjne, ziemniaki stekowe
Pyzy drożdżowe
Surówki: kapusta pekińska, sałata grecka
Warzywa gotowane: kalafior, brokuły, marchewka junior
Deser
Mus malinowy z kulką lodów waniliowych
Kawa, herbata
Słodki bufet
Babeczki toffi, Sernik , Ciasto cappuccino
Kawa, herbata
Przystawki (zimny bufet) – 4 p. / os
Wędzona pierś kurczaka z sosem żurawinowym i skórką pomarańczową
Pieczone polędwiczki wieprzowe, marynowane w świeżych ziołach
Bałtyckie matyjasy w puszystym sosie staropolskim
Łódeczki jajeczne faszerowane wykwintnymi pastami
Kieszonki schabowe z maślanym kremem chrzanowym
Polędwiczka wieprzowa z musem kasztanowo- śliwkowym
Deska serów pleśniowych z winogronami i orzechami
Szparagi zawijane w plastrach wołowiny
Delikatny pasztet zapiekany w cieście francuskim
Sałatka Caprese
Sałatka Cezar
Bułeczki bankietowe
Toast o godz 24:00
Tort noworoczny – opcjonalnie
Kolacja ( zupa +2 p. / os)
Barszcz z kołdunami
Golonka peklowana z kapustą kwaszoną
Szynka pieczona z sosem żurawinowym
Udka z kurczaka z sosem arbecie
Napoje:
Soki owocowe – bez ograniczeń
Woda mineralna – bez ograniczeń
Kawa, herbata – bez ograniczeń
Nocleg : pokój 2 os. 140 zł
Napisz do organizatora
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.