Paryski Sylwester w Olendrze
Pakiet Sylwestrowy
(termin: od 31 grudnia do 03 stycznie 2016 r.)
Pokój dwuosobowy - 1675 zł
Pokój LUX (2 osoby) - 1915 zł
Dostawka dla dorosłych i dzieci pow. 16 lat (z balem): 648 zł
Dostawka dla dorosłych i dzieci pow. 16 lat (bez balu)*: 408 zł
Dostawka dla dzieci od 6 do 12 lat (bez balu)*: 320 zł
Dziecko 2-6 lat bez dostawki (śpiące z rodzicami) - jedno 70 zł
drugie i kolejne - 150 zł
Dziecko 0-2 lata bez dostawki (śpiące z rodzicami*: bezpłatnie
Cena pakietu obejmuje:
- 3 noclegi w standardzie trzygwiazdkowym
- 3 śniadania w formie bufetu
- obiad sylwestrowy w formie bufetu (31.12.2015 r.)
- bal sylwestrowy z uroczysta kolacją (lub kolacja sylwestrowa dla oopcji oznaczonych * powyżej) - specjały kuchni francuskiej, muzyka taneczna na żywo w wykonaniu zespołu "Bliźniacy"
- obiad noworoczny w formie bufetu szwedzkiego (01.01.2016 r.)
- obiadokolacja (02.01.2016 r.) - voucher na dania z karty o wartości 35 zł (nie obejmuje napojów)
- 1 h gry w kręgle (1x pobyt / pokój)
- voucher do Spa&Welness Olender o wartości 150 zł (1x pobyt / pokój)
- butelka wina do pokoju (1x pobyt / pokój)
- nieograniczony dostęp do kompleksu basenów ze strefa saun, w godzinach funkcjonowania
- nieograniczony wstęp do siłowni
- parking niestrzeżony
Dodatkowe bonusy dla Gości korzystających z pakietu
- 10% zniżki na pozostałe zabiegi Spa&Welness Olender (po wykorzystaniu vouchera z pakietu)
- 10% zniżki na wybrane zabiegi Spa dla osób przyjeżdżających wcześniej
- 15% zniżki na dania z karty menu w dniach od 28.12.2015-03.01.20016 r. (poza posiłkami objętymi pakietem) - nie dotyczy napoi (w tym alkoholi)
- noc saunowa 1 lub 2 stycznia: cena promocyjna 50 zł/os.
- 15% rabatu na pakiety w Strzelnicy (strzelanie z ostrej amunicji: HK, Glock, AK 47) e dn. 02.01.2016 r.
- wypożyczenie ręcznika na basen oraz szlafroka w pokojach LUX - gratis
Istnieje możliwość wcześniejszego przyjazdu (28-30.12.2015 r) w cenie promocyjnej 267 zł/pokój 2-os. ze śniadaniem i obiadokolacją.
Menu 31.12.2015 r.
Obiad Sylwestrowy w Ogrodzie Zimowym - godz. 14.00-16.00
- krem ziemniaczany z chipsami z boczku i świeżym szczypiorkiem
- karkówka szpikowana czosnkiem, ze świeżymi ziołami w sosie własnym
- pieczony dorsz podawany w sosie cytrynowym
- roladki drobiowe ze szpinakiem i sosem grzybowym
- zupa ogórkowa
- ziemniaki z wody z koperkiem
- ryż gotowany
- ćwikła z chrzanem
- warzywa gotowane na parze
- domowa szarlotka,
- sok owocowy, woda z cytryną
Menu Bal Sylwestrowy godz. 20:00-3:00 (4:00)
Bufet ciepły:
- flaczki a la mode de Caen
- zupa trzy sery z groszkiem ptysiowym
- wołowina burginion z czerwonym winem i kaszą gryczaną
- prowansalskie Ratatouille
- tagliatelle szpinakowe z krewetkami i sosem beszamelowym
- łosoś po normandzku z oliwą truflową
- pieczone warzywa: ziemniaki, marchew, fasolka i brokuły
- ziemniaki grillowane z czosnkiem i ziołami
Bufet zimny:
- tarta ze szpinakiem, pomidorami, pieczonym czosnkiem i bazylią
- tortilla w trzech smakach
- sałatak paryska z serem pleśniowym, winogronem i orzechami
- mix serow z krakersami, winogronem i śliwka wędzoną
- tartaletki z tatarem z łososia i jajkiem przepiórczym
- mix sałat z francuskim winegret z dodatkiem z musu z wątróbek aromatyzowanym Brandy
- nadziewane chamignion de Paris
- śledzik w przyprawach korzennych
- sałatka nicejska
- półmiski mięs wędzonych i pieczonych: schab z morelą, schab ze śliwką, karkówka w kolorowym pieprzu, pasztet z królika z żurawiną
Deser:
- profiterolki z kremem budyniowym i karmelowym sosie
Niespodzianka Szefa Kuchni (godz. 1:00)
Napoje i alkohole:
- powitalny drink
- lampka szampana o północy
Open Bar na wybrane napoje i alkohole:
- wino półwytrawne
- wódka Wyborowa
- soki owocowe
- napoje gazowana (cola, fanta, sprite)
- herbata wielosmakowa
Kolacja Sylwestrowa dla dzieci:
Bufet deserowy:
- gruszki gotowane w winie z cynamonem
- mix Croissants: maślane czekoladowe, owocowe
- napoleonki
- flan cytrynowy z puree z malin
- kolorowe galaretki na winie
- mini tarty z brzoskwiniami
01.01.2016 r.
Śniadanie - Bufet
godz. 8:00-10:30
Obiad Noworoczny
godz. 14.00-16.
- rosół z makaronem
- kwaśnica góralska z żeberkiem
- zraziki wieprzowe w sosie własnym
- kurczak po węgiersku
- dorsz w tempurze
- kluski śląskie
- ziemniaki pieczone
- marchewka z masełkiem
- zestaw surówek sezonowych
- piernik
- kompot z sezonowych owoców, woda z cytryną
02.01.2016 r.
Śniadanie - Bufet
godz. 8:00-10:30
Obiadokolacja - Dania z karty
godz. 11:00-21:00
02.01.2016 r.
Śniadanie - Bufet
godz. 8:00-10:30
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.