Sylwester w Hotelu Tęczowy Młyn
Bal Sylwestrowy umili Państwu Zespół Madagaskar
Doskonałą kompozycje smaków i aromatów przygotuje Szef Kuchni Andrzej Gad
Startujemy o godz. 20.00
Przystawka gorąca
Cappuccino szparagowe z mleczną pianką i prażonymi orzechami włoskimi
Danie główne
Filet kaczki sous vide w sosie kawowo truskawkowym podana z ziemniakami pieczonymi i palonym kalafiorem
Deser
Rubinowe marzenie czyli mono deser pistacjowy z żelką mango zatopiony w glazurze rubinowej
Kolejne danie gorące serwowane przed północą
Grillowany filet indyka z rozmarynem podany na kolorowych sałatach z pesto rosso
Bufet zimnych przekąsek
Boczek rolowany z pieca w marynacie staropolskiej
Schab z pieca faszerowany suszoną morelą
Schab z pieca faszerowany śliwka pińczowską
Karkówka Szefa Kuchni
Carpaccio z kaczki z rukolą, kaparami i oliwą pod płatkami parmezanu
Pătė en conte
Rollsy grillowanej cukinii z musem chrzanowym na kremie balsamicznym
Włoskie caprese z mozzarellą, pomidorami i szynką dojrzewającą pod zielono roszponką
Rolada szpinakowa z łososiem wędzonym na zimno
Filet matiasa w zalewie ziołowej
Filet matiasa w śmietanie ze słodkim jabłkiem i ostrą czerwoną cebulą
Sałatka Akropol z krewetkami flambirowanymi
Sałatka makaronowa z salami, suszonymi pomidorami, zielona fasolą, czarnym sezamem i zalewą ziołowa z pestkami dyni
Wybór pieczywa i masełek smakowych
Bufet dań gorących po północy
Kacze udko w sosie z kurek leśnych
Kurczaka garam massala w zielonym curry
Kruche policzki wołowe duszone w czerwonym winie
Morszczuk australijski na czarnej soczewicy z selerem naciowym i grillowanymi pomidorkami cherry
Kopytka tymiankowe
Ravioli z serem gorgonzola z sosem włoskim ziołowym
Pieczone ziemniaki pikantne ze słodkimi batatami
Gotowany kalafior romanesco
Fasola szparagowa biała i zielona
Różyczki brokułowe pieczone z masłem czosnkowym
Bufet słodki
Wybór ciast bankietowych
Galeria tęczowych mini deserków
Napoje
Woda mineralna z cytrusami w karafkach
Soki owocowe
Napoje gazowane Coca-Cola
Wybór herbat
Kawa z ekspresu
Alkohol
Powitanie Nowego Roku kieliszkiem wina musującego
Do stolika serwujemy do wyboru
Wino Terre Allegre Trebiano
Wino Terre Allegre Sangiovese
Wódka czysta BZK Alco Adam Mickiewicz
Cena zaproszenia dla 2 osób
680 zł do 30.11
780 zł od 01.12
Pokoje dla Gości Balu Sylwestrowego
Pokój 1 osobowy– 180zł
Pokój 2 osobowy– 220zł
W cenę wliczono śniadanie noworoczne
Rezerwacje:
Dział Marketingu:
00 48 41 [skontaktuj się]
00 48 41 [skontaktuj się]
[skontaktuj się]
Skontaktuj się
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.