Sylwester w Hotelu Admirał
Zapraszamy na ZŁOTĄ NOC SYLWESTROWĄ w Hotelu Admirał ****
Tej nocy usłyszysz ponadczasowe dźwięki muzyki poprowadzonej przez profesjonalnego dj. Ediego Frenklera
Nie zabraknie złotych przebojów lat 80? 90?
Królewskie złoto zagości tej nocy na parkiecie Hotelu Admirał ****
Tu zapanuje atmosfera elegancji a my sprawimy, że każdy poczuje się wyjątkowo.
Każdą parę, która w stroju uwzględni złote akcenty (oprócz biżuterii) potraktujemy wyjątkowo - gwarantowana nagroda niespodzianka....
Po północy odbędzie się wielka złota loteria.
Główna nagroda dla zwycięzcy to weekendowy pobyt dla dwojga w Hotelu Admirał ****. Daj się oczarować przysmakom Szefa Kuchni, który specjalnie w tę noc przygotuje dla Was złote przysmaki i kolorowe drinki.
Nasz bal rozpocznie degustacja złotego trunku
Zaczynamy o 20.00
Cena - 390 PLN / osoba
Nocleg w pokoju dwuosobowym już 199 zł za dobę
Rezerwacja biletów - tel. 58 320 0 320 lub mail [skontaktuj się]
Tylko w Gdańsku, tylko w Admirale - jedyny taki bal
Pozwól się ozłocić !
Dodatkowe informacje: Skontaktuj się
Menu sylwester 2012/2013
- Złoty drink powitalny
- mus z wątróbki drobiowej w kompozycji konfitury z czerwonej cebuli i marynowanej dyni
Zupa:
- ?minestrone? ? włoska zupa jarzynowa
Danie główne:
- Medaliony z polędwiczki wieprzowej skropione sosem kurkowym podane z grillowanymi warzywami w kompozycji klusek śląskich
Deser:
- Gorące wiśnie aromatyzowane amaretto podane z lodami waniliowymi
Bufet zimny:
- Filet z szczupaka, marynowany w zalewie z octu z czerwonego wina i warzyw
- Fileciki śledzika bałtyckiego w kompozycji czerwonej cebuli skropiony oliwą curry
- Tarta z szynką, pieczarkami i szpinakiem
- galantyna z kurczaka z dodatkiem omletu sojowego, pieczonej papryki i marynowanych pieczarek
- krążki wieprzowe z dodatkiem suszonych pomidorów i kaparów
- Półmisek mięs pieczonych
- Roladki z szynki konserwowej faszerowane pastą z awokado
- Kompozycja świeżych warzyw, bobu, sałaty lodowej skropione sosem jogurtowym
- Sałata z pieczonym kurczakiem, owocami, orzechami i kapustą pekińską podane z sosem koktajlowym z dodatkiem brandy
- Wybór domowych marynat
- Domowy smalec
- Zimne sosy
Bufet słodkości:
- Domowe ciasta
- Patery owoców
Danie serwowane około godziny 22:45 przez kucharza
- Pieczona szynka podana z kaszą gryczaną i zasmażanymi buraczkami
Danie serwowane około godziny 2:00
- Boeuf strogonow podany z lanymi kluskami
Dodatkowo:
- Kawa/ herbata/ napoje
- litr soku na parę
- 6x napój gazowany na parę
- 4x woda na parę
- 0,5 litra wódki czystej na parę
- wino musujące na parę
Do zamówień z karty lub na barze 20 % rabatu
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.