E`Viva! Bal Sylwestrowy 2021 dla dorosłych i e`Viva! Junior dla dzieci
Zapraszamy Państwa do 4* Hotelu Warszawianka na wieczór pełen niespodzianek.
Niesamowity scenariusz, zaskakujące zwroty akcji... taka będzie ta ostatnia w tym roku noc. Na początek hiszpański welcome drink Agua de Viva, a później gorące rytmy w wykonaniu zespołu muzycznego Los Sombreros i przebojowego DJ'a Piotra.
Swoje show zaprezentują zaproszeni artyści. O północy niebo rozświetlą setki kolorowych fajerwerków. Wieczór poprowadzi żywiołowy i elektryzujący Andrzej Pieńko.
To będzie noc pełna atrakcji w gorącym klimacie niekończących się wakacji!
E'viva la fiesta!
W trakcie Balu Sylwestrowego:
- Przeboje lat 70’, 80’, 90’ i najnowsze hity w wykonaniu zespołu Los Sombreros
- Porywające prowadzenie balu przez Wodzireja Andrzeja Pieńko
- Znakomite bity, miksy i skrecze w wykonaniu DJ’a
- El Patio Sevillano Flamenco Show
- Doskonałe menu od wykwintnych i różnorodnych przystawek przez podróż po spektakularnych stacjach live cooking po wyszukane hiszpańskie i portugalskie specjały
- Los Toreros Open Bar no limit z wybranymi alkoholami
- Cafetería Iberia z napojami bezalkoholowymi
- Noworoczny toast i życzenia
- Niesamowity pokaz Pirotécnicos
- Sylwester w wersji e'Viva! Junior dla dzieci i młodzieży w podziale wiekowym: od 4 do 8 lat oraz 9+
Cena biletu: 740 PLN/osoba
Sylwester w wersji e'Viva! Junior dla dzieci i młodzieży w podziale wiekowym: od 4 do 8 lat oraz 9+
Cena biletu: 160 PLN/osoba
Menu
Ucztę rozpoczniemy menu serwowanym: przypalaną trocią sous vide z kawiorem z bieługi na przystawkę i przepiórką z musem z białej cebuli i pancettą jako danie główne. Dla wegetarian proponujemy: przypalane tofu z kawiorem z limonki, wędzonym czarnym jogurtem i tonką na przystawkę oraz pak choi z musem z białej cebuli jako danie główne.
Po godz. 21.00 staną dla Państwa otworem uzupełniane na bieżąco bufety oraz spektakularne stacje Live Cooking. Wśród nich wytrawne stacje:
- Paella: z królikiem, krewetkami, langustami, kalmarami, szafranem i zielonym groszkiem
- Pieczony comber jagnięcy: z prażonymi migdałami, winogronami i serem owczym, podawany z chlebkiem focaccia, patatas bravas, frytkami z batatów, konfiturą z czerwonej cebuli, sosem miętowym lub pikantnym sosem z pomidorów i cynamonu
W ramach bufetu proponujemy:
- bufet zimny z różnorodnymi przystawkami i sałatami, wśród których znaleźć można dania kuchni śródziemnomorskiej (dostępne będą dania wegańskie, wegetariańskie, rybne czy bezglutenowe) oraz antipasti, tapenady, salsy, oliwy, duży wybór fromaggio, pinchos i tapas
- zupy, dania główne m.in. consome z kaczki, krem z kasztanów, ragout z królika, okoń morski ze szparagami, quesadillas z kolendrą i kaczką, iberyjskie mini steki wieprzowe czy małże w białym winie z czosnkiem, chili i pietruszką
- bufet deserowy z przygotowanymi przez cukiernię Le Gâteau by Hotel Warszawianka słodkościami
Los Toreros Open Bar no limit z wybranymi alkoholami: whisky, Bourbon, tequila, gin, rum, wódka, piwo, wino białe i czerwone, wermuty, likier
Cafeteria Iberia z napojami bezalkoholowymi: kawa, herbata, soki, woda, zimne napoje
o północy…
noworoczny toast i życzenia oraz niesamowity pokaz Pirotécnicos
Informacje i rezerwacja:
[skontaktuj się]
Tel. +48 22 [skontaktuj się]
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.