Sylwestrowy wieczór SURF & TURF
Sylwestrowy wieczór 2016 / 2017 pod znakiem
SURF & TURF
W ostatni dzień mijającego roku serdecznie zapraszamy na doskonałą 7 daniową kolację degustacyjną przygotowaną przez szefa kuchni Dominika Duraja i jego zespół.
Wyjątkowość wieczoru zapewni nowatorska kompilacja dań, elegancka muzyka na żywo i niebanalna atmosfera.
Podczas naszej kolacji gwarantujemy niepowtarzalną okazję na degustację ponadprzeciętnej, unikalnej wołowiny KOBE.
Nowy Rok powitamy na tarasie w blasku fajerwerków z kieliszkiem Champagne Piper Heidsieck brut.
Prosecco Follador D.O.C Treviso
*
Parfait Foie Gras / piana z sandacza / dressing marakuja
Podwędzany pstrąg / chorizo / kompresowany ogórek z trawą cytrynową
Sezonowana polska polędwica wołowa / zapiekana ostryga / soliród / oliwa imbirowa
Consomme z królika / mini ośmiorniczki / glony / jajko przepiórcze
Okoń słodkowodny / cielęcina / ziemniak truflowy / sałata / sos maślany
Rostbef Kobe / ślimak / shimeji
Czekolada / kokos / prosecco
*
Champagne Piper Heidsieck brut
390 PLN / OS.
Wymagana wcześniejsza rezerwacja
Tel. [skontaktuj się]
Skontaktuj się [skontaktuj się]
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.