Sylwester w Hotelu Tęczowy Młyn

OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę

Opis oferty

Bal Sylwestrowy umili Państwu Zespół Madagaskar
Doskonałą kompozycje smaków i aromatów przygotuje Szef Kuchni Andrzej Gad

Startujemy o godz. 20.00

Przystawka gorąca

Cappuccino szparagowe z mleczną pianką i prażonymi orzechami włoskimi

Danie główne

Filet kaczki sous vide w sosie kawowo truskawkowym podana z ziemniakami pieczonymi i palonym kalafiorem

Deser

Rubinowe marzenie czyli mono deser pistacjowy z żelką mango zatopiony w glazurze rubinowej

Kolejne danie gorące serwowane przed północą

Grillowany filet indyka z rozmarynem podany na kolorowych sałatach z pesto rosso

Bufet zimnych przekąsek

Boczek rolowany z pieca w marynacie staropolskiej

Schab z pieca faszerowany suszoną morelą

Schab z pieca faszerowany śliwka pińczowską

Karkówka Szefa Kuchni

Carpaccio z kaczki z rukolą, kaparami i oliwą pod płatkami parmezanu

Pătė en conte

Rollsy grillowanej cukinii z musem chrzanowym na kremie balsamicznym

Włoskie caprese z mozzarellą, pomidorami i szynką dojrzewającą pod zielono roszponką

Rolada szpinakowa z łososiem wędzonym na zimno

Filet matiasa w zalewie ziołowej

Filet matiasa w śmietanie ze słodkim jabłkiem i ostrą czerwoną cebulą

Sałatka Akropol z krewetkami flambirowanymi

Sałatka makaronowa z salami, suszonymi pomidorami, zielona fasolą, czarnym sezamem i zalewą ziołowa z pestkami dyni

Wybór pieczywa i masełek smakowych

Bufet dań gorących po północy

Kacze udko w sosie z kurek leśnych

Kurczaka garam massala w zielonym curry

Kruche policzki wołowe duszone w czerwonym winie

Morszczuk australijski na czarnej soczewicy z selerem naciowym i grillowanymi pomidorkami cherry

Kopytka tymiankowe

Ravioli z serem gorgonzola z sosem włoskim ziołowym

Pieczone ziemniaki pikantne ze słodkimi batatami

Gotowany kalafior romanesco

Fasola szparagowa biała i zielona

Różyczki brokułowe pieczone z masłem czosnkowym

Bufet słodki

Wybór ciast bankietowych

Galeria tęczowych mini deserków

Napoje

Woda mineralna z cytrusami w karafkach

Soki owocowe

Napoje gazowane Coca-Cola

Wybór herbat

Kawa z ekspresu

Alkohol

Powitanie Nowego Roku kieliszkiem wina musującego

Do stolika serwujemy do wyboru

Wino Terre Allegre Trebiano

Wino Terre Allegre Sangiovese

Wódka czysta BZK Alco Adam Mickiewicz

Cena zaproszenia dla 2 osób

680 zł do 30.11

780 zł od 01.12

Pokoje dla Gości Balu Sylwestrowego

Pokój 1 osobowy– 180zł

Pokój 2 osobowy– 220zł

W cenę wliczono śniadanie noworoczne

Rezerwacje:

Dział Marketingu:
00 48 41 [skontaktuj się]

00 48 41 [skontaktuj się]
[skontaktuj się]
Skontaktuj się

Kontakt

od 390 zł za osobę
1 noc 31.12 - 01.01
Napisz wiadomość

Lokalizacja

Kielce, Zakładowa 4

Opinie

Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.

Formularz opinii