Sylwester w krakowskim stylu | Radisson Blu Hotel Kraków
Wspaniały Sylwester w sercu Krakowa!
Powitaj Nowy Rok tuż obok krakowskiego Rynku Głównego i Zamku Królewskiego na Wawelu.
Zapraszamy do pięciogwiazdkowego Radisson Blu Hotel Kraków na kolację sylwestrową w krakowskim stylu oraz zabawę przy muzyce DJ-a.
MUZYKA DJ-a & NIELIMITOWANA KONSUMPCJA DAŃ.
Promocyjna cena od 475 zł / osoba - obowiązuje na zapytanie w miarę dostępności miejsc. Dostępne noclegi.
* * *
INFORMACJE I REZERWACJA
E-mail: [skontaktuj się], Tel: +48 12 [skontaktuj się]
Radisson Blu Hotel, Kraków
ul Straszewskiego 17, 31-101 Kraków
* * *
M E N U
SAŁATKI
Sałatka z wędzonym kurczakiem, z gruszką, botwiną, kozim serem i pomidorami koktajlowymi
Sałatka z wędzoną polędwiczką z sarny, marynowana dynia, żurawina, marynowane kurki, pomidor confit
Sałatka z kaszy gryczanej z warzywami bronois, cukinia, cebula, wędzonym boczkiem i pesto z lubczyku
Sałatka z białej fasoli, grillowaną kiełbasą lisiecką, piklowanymi pieczarkami, marynowaną cebulką dymką
Mix sałat z dodatkami, olej lniany, octy smakowe, dressingi
Sałatka podhalańska z wędzonym kabanosem, grillowanym oscypkiem, piklami
Jarzębina, pikle, chrzan, dereń, żurawina,
Chleb prądnicki, smalec ze skwarkami i kawałkami mięsa, kiszone ogórki
PRZYSTAWKI
Gęś wędzona, kiszony agrest, palona cebula, karmelizowana marchew
Kaczka, pistacje, wędzony boczek, dynia
Śledź z zielonym jabłkiem, kiszonym ogórkiem i śmietaną
Galaretka z długo-gotowaną wołowiną z olejem lnianym
Pasztet z dzika, konfitura z fig
Deska wędzonych ryb
PRZYSTAWKI CIEPŁE
Smażone Pierogi z kaczką z karmelizowaną cebulą
Mini tartaletki z kurkami, boczkiem i serem korycińskim
Smażone grzyby z czerwoną cebulą w cieście francuskim
Sos tatarski, czosnkowy, romulade
ZUPY
Kwaśnica na wędzonym żeberku z baraniną i ziemniakami
Krem z topinamburu z prażonym słonecznikiem i oscypkiem
DANIA GŁÓWNE
Wołowe żeberka sous vide na kiszonej czerwonej kapuście
Ragout z dziczyzny z pieczonymi warzywami i czarnym piwem
Królik z suszonymi śliwkami i śmietaną
Tradycyjne kluski z sosem grzybowym
Kaszotto z pęczaku z warzywami, dynia i żółtym burakiem
Buraki smażone z chrzanem
Pieczone ziemniaki z ziołami i czosnkiem
STACJA CARVINGOWA
Pieczony schab duroc z kością
Udziec jagnięcy z miętą i demi glass
Kaczka nadziewana jabłkami i żurawiną
Rostbef sous vide
Puree z groszku i mięty
Demi glass
DESERY
Babeczki z kremem waniliowym i owocami
Sernik krakowski z białą morwą i czekoladą
Warkocz drożdżowy z czekoladą, jabłkami i bakaliami
Tarta z wiśniami, kruszonką i czekoladą
Ciasto marchewkowe z kremem cytrynowym
Śliwka, pigwa i gruszka ze Śliwowicą pod kruszonką z migdałami
Mus kajmakowy z konfiturą rabarbarową i ciasteczkiem migdałowym
Mus z białej czekolady, mandarynek z kruszonymi migdałami
Owoce całe i krojone
Sosy owocowe
NAPOJE
Lamkpa wina musującego o 24:00
Kawa, herbata
Woda smakowa
Piwo
Domowe wino białe i czerwone
* * *
INFORMACJE I REZERWACJA
E-mail: [skontaktuj się], Tel: +48 12 [skontaktuj się]
Radisson Blu Hotel, Kraków
ul. Straszewskiego 17, 31-101 Kraków
* * *
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.