Sylwester w Nota_Resto by Tomasz Leśniak

Wnętrze NR

Opis oferty

SYLWESTER

W NOTA_RESTO BY TOMASZ LEŚNIAK

19:30 - 00:00

• Aperitif • 6-daniowe Menu Degustacyjne • Noworoczny Toast •

CENA MENU OD OSOBY: 350.00

Pakiet napojów i alkoholi: 130.00

Pakiet napojów i alkoholi Konesera: 260.00

lub napoje a la carte

MOŻLIWOŚĆ KONTYNUACJI ZABAWY

W BISTRO BENE BY TOMASZ LEŚNIAK

00:30 - 05:00

• Menu Bufetowe • Impreza taneczna z muzyką DJ-ską •

CENA BUFETU OD OSOBY: 60.00

-50% w przypadku rezerwacji do 30 listopada 2018!

REZERWACJE:

Magdalena Markowicz

[skontaktuj się]

+ 48 [Pokaż numer]

KOLACJA SERWOWANA

APERITIF

Tom Collins

AMUSE BOUCHE

Ceviche z tuńczyka • cytron • mango • oliwa miętowa

ZAKĄSKA I

Małża Św. Jakuba • mus z kopru wloskiego i wanilli • cukier Muscovado •

świeże jabłko

ZAKĄSKA II

Buraczany makaron • ozorek cielęcy • ser „Stary Giewont” • pistacje

ZUPA

Bulion z ogona wołowego • gyoza z kimchi • dymka • por • lubczyk

DANIE GŁÓWNE

Polski sezonowany antrykot • mus ziemniaczano-orzechowy •

duszone warzywa w demi-glace

LUB

Medalion z żabnicy • mus ze szpinaku • płynne żółtko • marynowana szalotka

DESER

Chałwa • kruszonka mleczna • ciastko sezamowe • żel espresso •

galaretka z szampana G.H. Mumm

NOWOROCZNY TOAST

Kir Royal G.H. MUMM

Świeżo parzona kawa lub herbata

350.00

BUFET BISTRO BENE

BUFET ZIMNY

Tatar z polędwicy wołowej

Terrina kaczo-wieprzowa z foie gras i pistacjami. Śliwka

Wolno pieczony boczek wieprzowy z sosem Tatarskim

Polskie sery zagrodowe i dojrzewające. Własnego wyrobu konfitury

Galareta z ogona wołowego + chrzan

Śledzie z kwaśną śmietaną, cebulą i jabłkiem

Liście, Gorgonzola, cyrtusy i orzechy Pecan

Liście, owoce morza, pomidorki koktajlowe i dressing pomarańczowy

Świeżo wypiekane pieczywo + masło

DANIE CIEPŁE

Ragout cielęce z grzybami

DESERY

Petit Four

60.00

Serdecznie zapraszamy!

Kontakt

Lokalizacja

Opinie

0.0
Ocena
Na podstawie 0 opinii gości

Formularz opinii

350zł/ osoba
1 noc 31.12 - 01.01
Kraków Pokaż na mapie
Napisz wiadomość
lub