Bal Sylwestrowy w Czarciej 2014
Informacje mogą być nieaktualne -
zapytaj o ofertę
Bal Sylwestrowy w Restauracji Czarcia Łapa.
Wyjątkowa kolacja przygotowana przez naszego Szefa Kuchni Macieja Boruckiego:
Menu:
Zupa:
- Krem z rzepy i ciecierzycy podany z grzanką serową
Danie główne:
- Nóżka z kaczki confit podana w glazurze z Pinot Noir podana na modrej kapuście z puree z batatów, pieczoną salsefią, sosem żurawinowym i trybulą
Deser:
- Mus z białej czekolady z orzechami laskowymi z taflą mlecznej czekolady, nutą różowego pieprzu, sorbetem truskawkowym i pudrem miętowym
I Przekąska ciepła:
- Policzki wołowe podane na puree z pomarańczowej marchwi, tatarze z buraka i rzepy, chipsem z batata i pianką korzenną
II Przekąska ciepła:
- Barszcz czerwony z pasztecikiem własnej produkcji
Przekąski zimne:
- Łosoś sous-vide w creme fraiche
- Terrina z gęsi i wołowiny podana z foie gras
- Tatar z tuńczyka podany z musem z avocado
- Rillet z kaczki na grzance z bagietki
- Śledź marynowany w jabłkach na pieczonym buraku
- Babeczki koktajlowe z musem serowym i bakaliami
- Tradycyjna galareta z giczy cielęcej
- Deska polskich serów z chutney z mango i winogronem
Napoje (bez ograniczeń):
- Woda gazowana/niegazowana z miętą i cytryną
- Mix soków owocowych
- Kawa/herbata
Alkohol – 1 butelka/parę
- Wino białe/czerwone 0,75ml lub Wódka 0,7l
- Wino musujące – 100ml/os
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Lublin, Rynek 19
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.