Sylwester z dystansem w stylu Disco Polo
Sylwester z dystansem w stylu DISCO POLO
31 grudnia 2015 r., godz. 20.00
Tego wyjątkowego wieczoru przygotowaliśmy dla Państwa:
Barwne, wielodaniowe menu sylwestrowe
Open bar alkoholowy
Zabawy i konkursy z nagrodami
Zimne ognie oraz noworoczny toast
Imprezę poprowadzi Zespół Evergreen’s
Cena balu: 250 zł od osoby
Warunkiem rezerwacji jest wpłata 100 proc. wartości zamówienia przelewem na rachunek bankowy Siedliska Jasminum 32 1060 0076 0000 3380 0012 5714 tytułem „Bal Sylwestrowy + nazwisko + liczba osób” lub gotówką w restauracji Jasminum.
Rezerwacje:
[skontaktuj się], tel. 22 [skontaktuj się]
Maciej Madajewski, kom. 606 587 108
Siedlisko Jasminum, ul. Pszczelińska 123 Otrębusy
Menu Balu Sylwestrowego
Na początek
Rosół z domowym makaronem
Flaki wołowe
Zrazy wieprzowe w sosie pieczeniowym, kopytka smażone, słupki warzyw duszone na maśle
Ricotta z mascarpone z owocami i czekoladowymi kratkami
II danie gorące
Płonąca karkówka w winnym sosie, kasza gryczana z boczkiem i majerankiem, buraki zasmażane
III danie gorące
Trio drobiowe: skrzydełko, podudzie, pierś z pomidorem i mozarellą, węgierska tarhonya, natka z koprem i szczypiorkiem aromatyzowana octem winnym z oliwą.
IV danie gorące
Barszcz czerwony z kołdunami litewskimi
Bufet przekąskowy
Kiełbasy, salcesony, kaszanki, pasztet, pasztetowa
Mięsa z wędzarni: żeberka, boczek, słonina, schab, baleron, szynka, piersi, polędwiczki
Pieczywo wiejskie, smalec w dwóch rodzajach, ogórki kiszone, marynaty, ćwikła, chrzan
Terina rybna
Schab po warszawsku
Indyk w maladze
Tymbaliki drobiowe
Nóżki wieprzowe
Ruloniki z tortilli z szynką, wędzonym łososiem i serem pleśniowym
Śledzie w trzech rodzajach: w oleju z cebulką, w pomidorach z porem oraz z buraczkami
i kwaśnym jabłkiem
Łosoś wędzony przyprawiany koprem i pieprzem młotkowanym, z serkiem ziołowym
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Penne ze świeżym szpinakiem i suszonymi pomidorami w oliwie
Sałatka z brokułów ze świeżym ogórkiem, pomidorami i gotowanym jajkiem
z koperkowym sosem z kwaśnej śmietanki
Letnia sałatka z pomidorów, sera mozzarella, awokado, ze świeżą bazylią skropiona dressingiem z oliwy, cytryny i pepperoncino
Niemiecka sałatka ziemniaczana z bekonem i cebulką aromatyzowana octem winnym
Sałatka z salami, makaronem fusilli, czerwoną cebulką, salami i oliwkami
Sałatka Cezara z chrupiącą sałatą rzymską, grzankami i kurczakiem
Bufet deserowy
Owoce filetowane
Kompozycja 20 rodzajów ciast
Napoje bezalkoholowe:
Woda, soki, cola, fanta, sprite, kawa, herbata
Open bar
Wino białe i czerwone, wódka czysta, piwo
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.