Sylwester w stylu VABANK

Sylwester w stylu Vabank
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
Sale na I piętrze
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
Sale na I piętrze
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
Sale na I piętrze
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
Sale na I piętrze
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
Sale na I piętrze
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
Sala na parterze
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
Ciasto czekoladowe
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
Kaczka po poznańsku
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
Pasztet z dzika
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę

Zapraszamy na Sylwestra w stylu  niezapomnianych lat 20. i 30. czyli atmosfera kasyn i kabaretów z tamtych lat. Ciekawe menu, konkursy i zabawy.

MENU SYLWESTROWE 2016:

***ZUPY:
-Żurek z kiełbasą z Owińsk i grzybami
-Krem pomidorowy z mlekiem kokosowym i kolendrą (wege)
***CIEPŁY BUFET:
-Pieczony w ziołach udziec jagnięcy w sosie jałowcowym z brandy
-Grillowany łosoś w sosie z zielonego curry z trawą cytrynową
-Pieczona golonka w Guinessie
-Marynowany filet z indyka w sosie neapolitana z grillowaną cukinią
-Gołąbki z kaszą jaglaną i suszonymi pomidorami (wege)
-Pieczone ziemniaki z czosnkiem i tymiankiem (wege)
-Grilowane warzywa z soją i świeżą miętą (wege)
-Gnocci z suszonymi pomidorami i rozmarynem
-Tagliatella z warzyw sezonowych (wege)
-Ryż jaśminowy z zielonymi warzywami (wege)
***SŁODKI BUFET
-Wybór ciast
-Panna Cotta z jagodami i malinami
-Mus czekoladowy z wiśniami
-Gruszka po Wielkopolsku marynowana w winie (wege)
***ZIMNY BUFET
-Mozzarella z pomidorami malinowymi i bazyliowym Pesto
-Krewetki z grillowanymi cytrusami
-Śledzie z pikantną gruszką, szalotką i gęstą śmietaną z limonką
-Wybór pieczonych mięs z sosami żurawinowym i chrzanowym
-Sałatka makaronowa z włoskim salami Ventrucino, suszonymi pomidorami, oliwkami i świeżą kolendrą.
-Rilette z gęsiny na bagietce
-Wegański pasztet z korzennym puree marchewkowym (wege)
-Pieczywo, masło
CENA:
250 zł/os. - sale na piętrze
200 zł/os. - sale na parterze

UWAGA, DO 11.12 CENA PROMOCYJNA 200 ZŁ, PŁATNA W KASIE RESTAURACJI LUB NA KONTO
Lidia Brauza-Marek PKO BP 22 1020 4027 0000 1702 0458 0322

Napisz do organizatora

od 200 zł
1 noc 31.12 - 01.01
Poznań Pokaż na mapie
Napisz wiadomość

Lokalizacja

Poznań, Stary Rynek 64/65

Opinie

Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.

Formularz opinii

Aktualne oferty z okolicy

Zobacz aktywne oferty w okolicy