Sylwester 2017/2018 w Blow Up Hall
Sylwester 2017/2018 w Hotelu Blow Up Hall
31.12.2017 w Hotelu Blow Up Hall w Starym Browarze
Sylwestrowy wieczór rozpoczniemy już o godzinie 20:00 !
Tylko tej nocy zapraszamy Państwa na kolację, którą zaserwujemy w industrialnych wnętrzach hollu Hotelu Blow Up.
Kolację przygotują:
Tomasz Purol - Szef Kuchni Restauracji Blow Up Hall,
Mariusz Pieterwas - właściciel i Szef Kuchni Restauracja Krew i Woda w Gdyni,
Paweł Mieszała - jeden z najlepszych cukierników w Polsce, właściciel cukierni Pawlova w Luboniu
Po kolacji zapraszamy do wspólnej zabawy na drewnianej podłodze w Barze Susznia.
Na każdą parę butelka wódki Finlandia 0,5 z opcją wymiany na butelkę wina wytrawnego).
Cena: 450 zł/osoba, 900 zł para
( przy rezerwacji powyżej pięciu par proponujemy specjalny rabat)
Rezerwacja i sprzedaż biletów:
Hotel Blow Up Hall / ul. Kościuszki 42, Poznań /
e-mail: [skontaktuj się]
tel: Skontaktuj się
Razem z Państwem pragniemy przywitać nadchodzący Nowy Rok !
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.