Rancho Pod Bocianem - DISCO NIGHT 2015
Serdecznie zapraszamy na wyjątkowy BAL SYLWESTROWY 2015 - DISCO NIGHT - w tym roku proponujemy zabawę przy największych światowych przebojach disco lata 70', 80' do białego rana
W programie balu również konkursy z cennymi nagrodami, a o północy wystrzałowy pokaz fajerwerków.
Sylwester first minute w przypadku zapłaty do 30.10.2015: 260 zł (grupy powyżej 10 osób – 245 zł/os)
CENA OD OSOBY: 280 ZŁOTYCH (dla grup powyżej 10 osób – 260 zł/os)
NOCLEG w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem noworocznym oraz przedłużoną dobą hotelową: 90 ZŁOTYCH/OSOBA
CENA BALU Z NOCLEGIEM: 370 ZŁOTYCH/OSOBA
W cenie balu obfite menu opisane poniżej oraz:
BUTELKA WINA MUSUJĄCEGO DLA 6 OSÓB.
DLA KAŻDEJ PARY 0,5L WÓDKI LUB 0,7L WINA W CENIE.
Rezerwacje miejsc prosimy dokonywać poprzez wysłanie formularza lub kontakt z recepcją obiektu:
[skontaktuj się], 22 [skontaktuj się]
[skontaktuj się]
Scenografia
Sprawimy, że specjalnie przygotowana scenografa wprowadzi wszystkich Gości w niesamowity nastrój i zmotywuje do puszczenia wodzy fantazji. Każdy chciałby się znaleźć w sali pełnej ludzi poruszających się w rytmach disco, w której złota kula obraca się pod sufitem rzucając refleksy świetlne na imprezowiczów, a całość dopełniają dymy, bez których taka impreza nie mogłaby się odbyć. Na ścianie pojawią się stare filmy i teledyski w klimatach disco.
Gadżety dla Gości:
Niezbędne na tę okazję są dodatkowe gadżety, które zapewnimy naszym Gościom: klipsy, kolczyki, bransoletki, okulary, złote łańcuchy, bransolety
Panie – kolorowe bluzeczki, mieniąca biżuteria (kolorowe, kolczyki, naszyjniki, bransoletki), kolorowe okulary. Dziewczyny w szalonych makijażach i fryzurach.
Panowie – koszule, "złoty” naszyjnik i bransoletka, okulary.
Panowie mogą będą mieli domalowywane baki i wąsy
Na salę wejdziecie już wystylizowani i każdy na wstępie zostanie przywitany szklanką kolorowego ponczu Dancing Queen
MENU:
POWITALNY DRINK - kolorowy poncz Dancing Queen
PRZYSTAWKA: zakręcony wędzony łosoś faszerowany szparagami
ZUPA: kremowe cappuccino z borowików
DANIE GŁÓWNE: Udko z kaczki w sosie ze śliwek węgierek na puree z bukietem surówek
KOMPOZYCJA ZIMNYCH PRZEKĄSEK
WÓZ WIEJSKI:
szynka wędzona z kością,
żebra w całości,
rolada z boczku nadziewana śliwką,
salcesony, kiełbasy wiejskie,
schab z kością wędzony,
karkówka z pieca,
pasztet domowy,
marynaty,
pikle,
smalec domowy
RYBNA BIESIADA:
jesiotr pieczony w całości,
trio ze śledzia,
mintaj w warzywach,
koktajl z krewetek
SAŁATKI I PRZEKĄSKI: cztery rodzaje kolorowych sałatek, kruche i słone przekąski
DANIE GORĄCE PŁONĄCE – ATRAKCJA KULINARNA WYDAWANA PRZEZ SZEFA KUCHNI:
Peklowane szynki wydawane z kopytkami i buraczkami zasmażanymi
DANIE GORĄCE PO PÓLNOCY – BUFET:
Żurek z białą kiełbasą i jajkiem
Barszcz czerwony z krokietem
SŁODKI STÓŁ:
Torcik czekoladowy
Panna cotta z wiśnią
Babeczki z budyniem i owocami
Kompozycja ciast domowych
Kosz owoców
NAPOJE BEZ LIMITU:
soki owocowe,
coca-cola,
fanta,
sprite,
woda mineralna
kawa,
herbata
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.