Kolacja sylwestrowa w restauracji U Fukiera
Kolacja Sylwestrowa w zabytkowej Kamienicy Fukierowskiej w restauracji U Fukiera, w nietuzinkowym wnętrzu, w wyjątkowej oprawie - tak trzeba spędzić ten wieczór!
Po raz kolejny, z ogromną radością, w imieniu Magdy Gessler, uroczyście zapraszamy na kolację sylwestrową U Fukiera!
To dla nas wyjątkowy moment móc w restauracji U Fukiera witać Nowy Rok - będzie pysznie i wykwintnie 🍽 uroczyście i magicznie✨ elegancko i wytwornie🥂 - taki wieczór jest tylko raz w roku, trzeba go spędzić nadzwyczajnie!⭐️
Nasz Szef Kuchni wraz ze swoim zespołem przygotował na tę okazję doskonałe menu złożone z wykwintnych dań, które nadadzą tej kolacji wyjątkowości.
🍴Oferujemy możliwość wyboru menu spośród dwóch wariantów, znajdują się w nim takie rarytasy jak udziec z sarny, jesiotr z Gosławic z delikatnym holendrem, Bouillabaisse, czyli zupa rybaków według Magdy Gessler czy słynny deser U Fukiera zupa NIC. Pełną ofertę znajdziecie Państwo poniżej.
Napoje i inne alkohole można zamówić jako dodatkowo płatne.
Kolacje sylwestrowe odbędą się w dwóch blokach godzinowych:
🕔1️⃣ Pierwszy zaczyna się o godz. 17:00 i ma ograniczenie czasowe 2,5 h
🕗2️⃣ Drugi rozpocznie się w godz. 20:30-21:30
Rezerwacje przyjmujemy pod adresem
📧[skontaktuj się]
Zapraszamy również do kontaktu telefonicznego
☎️ +48 22 [skontaktuj się]
📞 +48 [skontaktuj się]
Przywitajmy Nowy Rok wyjątkowo!
Do zobaczenia U Fukiera!
OFERTA
MENU STANDARD
***
Tartinki z aksamitnym tatarem z mazurskiego pstrąga
***
Puszysty biszkopt z pstrąga podany na różowym sosie z marynatami
***
Tort kurnik z gęsią wątróbką i rosolnikiem
***
Bouillabaisse, czyli zupa rybaków według Magdy Gessler
***
Carpaccio z sarny umajone kwiatami nasturcji
***
Pływające foie gras przykryte prawdziwkowymi kapeluszami
***
Pieczony udziec z sarny a obok kasza perłowa z utartą czarnuszką
***
Pijany sorbet mandarynkowy z granatem
***
Zupa Nic! Po niej się tańczy, śpiewa i buja w obłokach
450 pln / osoba
______________________
MENU WEGETARIAŃSKIE
***
Tartinki z aksamitnym tatarem z mazurskiego pstrąga
***
Puszysty biszkopt z pstrąga podany na różowym sosie z marynatami
***
Tort kurnik z barszczem czerwonym, jak rubin
***
Bouillabaisse, czyli zupa rybaków według Magdy Gessler
***
Gefilte fish – faszerowany karp w asyście migdałów i rodzynek
***
Wiejskie jajo poche przykryte prawdziwkowymi kapeluszami
***
Jesiotr z Gosławic z delikatnym holendrem
a obok kremowe puree z palonej pietruszki, ziemniaka i Antonówki
***
Pijany sorbet mandarynkowy z granatem
***
Zupa Nic! Po niej się tańczy, śpiewa i buja w obłokach
400 pln / osoba
_____________________
Dodatkowo
MAGDA GESSLER POLECA
Ostrygi z cytryną i sosem z szalotki i octu winnego
15 pln / 1 szt
55 pln / 4 szt
100 pln / 8 szt
Czarny kawior z jesiotra syberyjskiego
cała puszka 50g 250 pln
Deska serów kozich do wina i nie tylko
60 pln
Moët&Chandon Impérial Brut 75cl 290 pln
AOC Champagne
Moët&Chandon Impérial Rose 75 cl 350 pln
AOC Champagne
Moët&Chandon Impérial Nectar 75 cl 335 pln
AOC Champagne
Moët&Chandon Grand Vintage Brut 75 cl 335 pln
AOC Champagne
Veuve Clicquot Brut 75 cl 345 pln
AOC Champagne
Ruinart Blanc de Blancs 75 cl 1100 pln
AOC Champagne
Dom Pérignon Blanc Vintage 75 cl 1400 pln
AOC Champagne
Aktywna będzie także karta innych alkoholi, drinków i autorskich koktajli.
*Drodzy Goście, do każdego rachunku doliczamy 10% serwisu.
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.