Sylwester w stylu Hawaii, Indii i Cannes

OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę

Sylwester w stylu Cannes, Hawaii oraz Indii

 

POZWÓLCIE PORWAĆ SIĘ W ODLEGŁE ZAKĄTKI TAJEMNICZYCH I NIE ZNANYCH SMAKÓW. POZNACIE MAGICZNE I ZWARIOWANE POTRAWY WIELKIEGO ŚWIATA.STWORZYMY KUCHNIE FUSION BY POŁĄCZYĆ TO CZEGO NIKT WCZEŚNIEJ NIE PRÓBOWAŁ. KUCHNIA AMERYKAŃSKA , INDYJSKA ORAZ, FRANCUSKA Z DOMIESZKĄ ZACNEJ POLSKIEJ TRADYCJI ODDA TO CZEGO NAJWIĘKSI TEGO ŚWIATA POSIĄŚĆ NIE ZDOŁALI

 

MENU


PRZEKĄSKI
- hiszpańskie roladki z musem z czerwonej fasoli i piri-piri
- szaszłyki z kurczaka marynowane w jogurcie z odrobiną pesto
- tatar z wołowiny Argentyńskiej okraszony grzybami szlachetnymi i korniszonami
- quiche z łososiem marynowanym w mięcie z dodatkiem lemonki
- carpaccio z łososia z sosem rémoulade z anchovies i imbirem
- spichlerz wędlin i mięsiwa pieczonego z musem z pieczonej dyni
- smalec z młodego prosięcia ze świeżym tymiankiem i wędzonymi rodzynkami
- śledzik w trzech odsłonach: z szalotką , z żurawiną i orzechami i krewetkami na ostro
- rolada z ryby z kaparami i i szpinakiem na sosie wina białego
- wędzona gicz prosięcia z salsą z mango
- sushi a?la Costa Calida (z szafranem, szynką Serrano i ruccolą)
- rostbef z sosem z syropu klonowego i marynowanego imbiru
- misa sałat ze słodką dynią melonem i serem Roquefort
- kalifornijskie pomarańcze przekładane serem feta okraszone orzechami i czerwonym pieprzem
- grillowane warzywa muśnięte oliwą truflową i oprószone palonymi migdałami
- Świeże warzywa, marynaty, sosy, pieczywo i masło i wiele innych?

KOCIOŁEK WRZĄCY
- z Hiszpańskiej wołowiny pikantna i aromatyczna
- rubinowy Barszczyk z pasztecikiem i migdałami rodem z Francji

JAKO GŁÓWNĄ ODSŁONĘ PREZENTUJEMY
- udziec wołowy marynowany w musztardzie Dijon i skropionym rumem
- polędwiczka marynowana w winie Madera serwowana z sosem serowym i św. grejpfrutem
- rolada morska z granatem muśnięta sosem cytrusowym
- Hiszpańska paella z owocami morza i pieczonymi skrzydełkami w sezamie
- ziemniaczki francuskie zapiekane z szafranem i suszoną figą
- brokuły z odrobiną liche muśnięte octem balsamicznym

DESERY I OWOCE
- mus ajerconiakowy z migdałami opalanymi
- mus capucinno z hawajskiej kawy z waikiki
- południowe filetowane owoce z musem truskawkowo - miętowym
- pianka kokosowa z wiśniami z Prowansji
- ciasta z pieca Polskiego okraszone smakiem i tradycją
- sałatka z młodych pędów ananasa z granatem w PERE PATRIARCHE CHARDONNAY

PONADTO OPEN BAR !!!
( wódka czysta , wino białe, wino czerwone , soki owocowe, softy ,woda mineralna, kawa herbata?)

Napisz do organizatora

od 250 zł
1 noc -
Warszawa Pokaż na mapie
Napisz wiadomość

Lokalizacja

Warszawa, Okopowa 65

Opinie

Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.

Formularz opinii

Aktualne oferty z okolicy

Zobacz aktywne oferty w okolicy