Sylwester Hotel Czerniewski
Hotel Czerniewski ma przyjemność zaprosić Państwa na bal sylwestrowy
Pokój dla gości w terminie 31.12.2013/01.01.2014r. w cenie120 zł
Promocja do dnia 3.12.2013 roku 200 zł os. 400 zł para
dla grup powyżej 6 PAR 200 ZŁ OSOBA
Od godz. 20.00 terminie 31.12.2013-01.01.2014r
Bal Sylwestrowy w cenie 220 zł osoba lub 440 zł para
Już teraz zarezerwuj i przywitaj 2014r
Szef kuchni przygotuje specjały kuchni ...
W cenie balu od godz. 20.00
bufet smacznych zimnych przekąsek i gorących dań
bufet z deserami oraz kawą i herbatą
bufet napoi bezalkoholowych
toast noworoczny, pokaz sztucznych ogni
muzyka Dj Vfr gram w Radiu Mazowsze na 106,4
konkurs z nagrodami
Informacja i rezerwacja na miejscu w recepcji hotelu:
Hotel Czerniewski
ul. Jutrzenki 119, Warszawa Włochy
tel.: +48 [skontaktuj się] e-mail: [skontaktuj się]
web: Skontaktuj się
Lub dokonaj wpłaty na nr konta, podając imię i nazwisko, liczbę gości
: 44 80160003 2001 0010 0025 5615
ODBIORCA: Czerniewski Piotr Czerniewski
UWAGA rezerwacje przelewem w przypadku braku miejsc zostaną zwrócone.
Bar od godziny 20.00 dodatkowo płatny.
Goście siadają przy wspólnych stołach.
Alkohol po stronie gości.
MENU SYLWESTER 2013/2014
Przekąski:
-Terina z łososia z oliwkami i kaparami zawijana w plastry marchewki
-Roladki naleśnikowe nadziewane musem z tuńczyka i papryczkami chilli z kiełkami rzodkiewki
-Śledzie po polsku w śmietanie z jabłkiem i cebulą
-Pomidory nadziewane pastą z szynki i korniszonków oraz świeżego estragonu
-Schab nadziewany musem z grzybów w galarecie z piklami
-Sandacz faszerowany rodzynkami i warzywami w winnej galarecie
-Rolada z drobiu nadziewana suszonymi pomidorami z serem feta w pikantnej galarecie
-Półmisek mięs pieczystych (schab nadziewany suszonymi śliwkami, karkówka pieczona z rozmarynem, indyk pieczony z morelami) z ćwikłą i chrzanem
Sałatki:
-Sałatka z pieczonym kurczakiem, migdałami, brzoskwiniami, papryką, kruchą sałatką i miodowo balsamicznym dresingiem
-Sałatka ,,Boryny'' ziemniaczana z wędzonką, groszkiem zielonym, cebulą dymką i kiszonym ogórkiem
-Sałatka Andaluzyjska z kiełbasą paprykową ,,chorizo'', fasolą, papryką, kukurydzą i pomidorowo ziołowym vinegrettem
-Sałatka brokułowa z pomidorami, jajkami, kukurydzą i sosem koktajlowym
Zupy:
-Krem grzybowy z grzankami
-Węgierska zupa gulaszowa z papryką
Dania gorące:
-Sznycle z kurczaka panierowane i zapiekane z szynką i serem mozzarella
-Roladki z soli zawijane bakłażanem w sosie z marynowanego zielonego pieprzu
-Polędwiczki wieprzowe nadziewane kurkami w sosie myśliwskim
-,,Saltimbocca'' eskalopki z indyka z szałwią i szynką ,,serano'' w sosie ,,grave''
-,,Meat Bools'' nadziewane serem mozzarella w sosie grillowanej papryki ,,romesco''
- ''Paella'' z owoców morza z warzywami, szafranem
-Bigos staropolski z grzybami, suszonymi śliwkami
-Ziemniaki opiekane z majerankiem i rozmarynem
-Ryż curry gotowany
-Mix warzyw gotowanych na parze
-Fasola szparagowa duszona z bekonem i cebulką
Desery
-Krem czekoladowy z wiśniową fruzeliną i orzechami laskowymi
-Sałatka owocowa z owoców tropikalnych z likierem ?contreau?
-,,Panna cotta'' włoski deser waniliowy z musem malinowym
-Domowa szarlotka z kruszonką
-Lukrowany sernik z bakaliami
-Kruche babeczki z kajmakiem i orzechami
-Ciasto czekoladowe z wiśniami
Napoje gorące
Napoje zimne
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.