Włoski Sylwester w Hotelu Sangate
ELEKTRYZUJĄCA NOC
W PRAWDZIWIE WŁOSKIM STYLU!
ROMEO & JULIET
GRANDE FESTA DI SAN SILVESTRO 2017/2018
W ten sylwestrowy wieczór Hotel Sangate zamieni się we włoską stolicę miłości – Veronę i zabierze Państwa w magiczną podróż pełną kulinarnych i artystycznych oczarowań.
Czeka na Państwa prawdziwa ” Uczta zmysłów.”
Będzie szampańsko !!
Włoskie przeboje w wykonaniu FRANCESCO NAPOLI
Przeboje z lat 70., 80. i 90. KARINA MIROV z Dubaju
Porywające prowadzenie balu przez PAULINĘ KOZIEJOWSKĄ
Menu włoskiego szefa kuchni GIANCARLO RUSSO
Wyjątkowa scenografia łącząca włoskie klimaty i szampańską zabawę
Konkursy z nagrodami:
– Najlepsza para taneczna
– Najbardziej stylowa para
– Romeo&Julia
Bar obejmujący alkohole: wino białe i czerwone, wódka, a także napoje bezalkoholowe BEZ LIMITU !
Wyjątkowa scenografia łącząca włoskie klimaty i szampańską zabawę
Dla wszystkich gości balu sylwestrowego przygotowaliśmy również opcje dodatkowe:
Pokoje typu STANDARD
POKÓJ JEDNOOSOBOWY 180zł
POKÓJ DWUOOSOBOWY 220zł
Pokoje typu BIZNES
POKÓJ JEDNOOSOBOWY 200zł
POKÓJ DWUOOSOBOWY 240zł
W cenie noclegu zawiera się przedłużone śniadanie noworoczne w formie bufetu.
Start imprezy:
Od godziny 20.00 zapraszamy Gości na Welcome Drink !
Zapraszamy na niezwykłą noc pełną radości i tańca!
Cena : 500 zł / os.
Na hasło SYLWESTROWO - 20% zniżki !
Informacje i rezerwacje:
tel: [skontaktuj się], [skontaktuj się]
[skontaktuj się]
MENU
Danie serwowane – Przystawka
Tartara di tonno con cappari, anchois con olio di tartufo /Tatar z tuńczyka z kaparami i anchois z oliwą truflową
Bufety zimne
Tartine miste /Mini tartinki (z pumpernikla z wędzonym łososiem i dipem z miodu i musztardy oraz z tostu pszennego z grillowana papryką i anchois)
Mini caprese / Koreczki z mozzarelli ovoletti, pomidorów cherry i świeżej bazylii
Carpaccio do manzo co rukola e parmiggiano / Carpaccio wołowe z rukolą i parmezanem
Vitello Tonnato / Plastry cielęciny w sosie z tuńczyka i anchois z kaparami
Prosciutto con melone/ Kaskada z szynki parmeńskiej z melonem
Mozzarelle con kiwi /Plastry mozzarelli z kiwi z oliwa z oliwek i glassą balsamiczną
Insalata allegra / Sałatka z rukoli, radicchio, ogórka, melona i mozzarelli
Insalata di polipo e patate / Sałatka z ośmiornicy z ziemniakami, selerem naciowym i czosnkiem
Insalata di tonno, faggioli e cipolla / Sałatka z tuńczyka, czerwonej fasoli i cebuli
Insalata di faggiolini con petto di pollo alla griglia / Sałatka z fasolki szparagowej z grillowaną piersią kurczaka
Insalata di arance e gamberetti / Sałatka z pomarańczy z krewetkami i rukolą z vinegrette jabłkowym
Grigliata mista di verdure / Grillowane warzywa z oliwą z oliwek i czosnkiem
Bufet ciepły
Zupy
Aromatyczna minestrone
Włoski krem z pomidorów z pesto i mascarpone, podany z pieczoną grzanką
Dania gorące
Sogliola con gorgonzola e spinaci / Sola w sosie z gorgonzoli i szpinaku
Salmone di crosta di sale / Łosoś pieczony w soli morskiej
Lasagne di asparagi/ Lasagna ze szparagami pod beszamelem
Mini naleśniki z frutti di mare i w sosie śmietanowo-pomidorowym
Rigatoni alla Puttanesca / Rigatoni z oliwkami, kaparami i anchois w sosie pomidorowym
Tagliatelle con funghi, prosciutto e panna / Tagliatelle w sosie śmietanowym z szynką gotowaną i pieczarkami
Saltimbocca alla Romana / Kotleciki cielęce z szynką parmeńską i szałwią na białym winie
Scallopine di tacchno In salsa di pomodoro e formaggi / Kotleciki indycze w sosie pomidorowo – serowym ( gorgonzola + mozzarella )
Polpettine di manzo In salsa di pomodoro e oregano / Pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z oregano
Filetto di maiale al. Latte e rosmarino/ Polędwiczki wieprzowe w sosie rozmarynowym
Dodatki
Pattate Duchesse / Zapiekane ptysie ziemniaczane
Papate al. forno con rosmarino / Ziemniaki z pieca z rozmarynem
Spinaci con burro e parmiggiano/ Szpinak baby z masłem i parmezanem
Broccholi aglio Eolio / Brokuły z czosnkiem na oliwie z oliwek
Califlower In pastelle / Kalafior w cieście piwnym
Finocchi gratimati/ Koper włoski zapiekany pod beszamelem z parmezanem
Stacja live cooking
Owoce morza
Gamberetti al. vino Bianco con peperoncino / Krewetki na białym winie z peperoncino
Cozze alla Tarantina / Małże w sosie pomidorowym z peperoncino
Salmone di crosta di sale / Łosoś pieczony w soli morskiej
Wędliny i sery włoskie
Affettati misti / Połmiski włoskich wędlin ( mortadela, salami Milano, salami Spianata, szynka parmeńska, breasaola)
Formaggi misti / Półmiski włoskich serów (parmiggiano reggiano, pecorino, provolone )
Pasty
Carbonara
Bolognese
Pottamesci
Arrabbiata
Aglio, olio e pepperoncino
Bufet deserowy
Mini Tiramisu
Mini Panna Cotta ze świeżymi owocami lasu
Panettone z kremem z mascarpone i rumu
Semifredo z musem malinowym
Ciasto czekoladowe z serem ricotta
Owoce filetowane
Cammoli siciliami/ Włoskie rurki z serem ricotta i skórą kandyzowaną
Napoje gorące
Wybór herbat
Kawa z ekspresu
Open Bar
Wina włoskie
Wódka czysta bez limitu
Napoje gazowane i niegazowane ( Cola, Fanta, Sprite, woda gazowana i niegazowana z miętą i cytryną)
Dodatkowo do dyspozycji gości karta z wybranymi płatnymi alkoholami.
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.