Włoski Sylwester w Hotelu Sangate

OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę

ELEKTRYZUJĄCA NOC

W PRAWDZIWIE WŁOSKIM STYLU!

ROMEO & JULIET

GRANDE FESTA DI SAN SILVESTRO 2017/2018

 

W ten sylwestrowy wieczór Hotel Sangate zamieni się we włoską stolicę miłości – Veronę i zabierze Państwa w magiczną podróż pełną kulinarnych i artystycznych oczarowań.

Czeka na Państwa prawdziwa ” Uczta zmysłów.”

Będzie szampańsko !!

 

 

Włoskie przeboje w wykonaniu FRANCESCO NAPOLI

Przeboje z lat 70., 80. i 90. KARINA MIROV z Dubaju

Porywające prowadzenie balu przez PAULINĘ KOZIEJOWSKĄ

 

Menu włoskiego szefa kuchni GIANCARLO RUSSO 

 

Wyjątkowa scenografia łącząca włoskie klimaty i szampańską zabawę

Konkursy z nagrodami:

– Najlepsza para taneczna

– Najbardziej stylowa para

– Romeo&Julia

 

Bar obejmujący alkohole: wino białe i czerwone, wódka, a także napoje bezalkoholowe BEZ LIMITU !

Wyjątkowa scenografia łącząca włoskie klimaty i szampańską zabawę

Dla wszystkich gości balu sylwestrowego przygotowaliśmy również opcje dodatkowe:

 

Pokoje typu STANDARD

POKÓJ JEDNOOSOBOWY 180zł

POKÓJ DWUOOSOBOWY 220zł

 

 

Pokoje typu BIZNES

POKÓJ JEDNOOSOBOWY 200zł

POKÓJ DWUOOSOBOWY 240zł

W cenie noclegu zawiera się przedłużone śniadanie noworoczne w formie bufetu.

 

Start imprezy:

Od godziny 20.00 zapraszamy Gości na Welcome Drink !

 

Zapraszamy na niezwykłą noc pełną radości i tańca!

Cena : 500 zł / os.

Na hasło SYLWESTROWO  -  20% zniżki ! 

 

Informacje i rezerwacje:

 

tel: [skontaktuj się], [skontaktuj się]

[skontaktuj się]

 

MENU

Danie serwowane – Przystawka

Tartara di tonno con cappari, anchois con olio di tartufo /Tatar z tuńczyka z kaparami i anchois z oliwą truflową

Bufety zimne

 

Tartine miste /Mini tartinki (z pumpernikla z wędzonym łososiem i dipem z miodu i musztardy oraz z tostu pszennego z grillowana papryką i anchois)

Mini caprese / Koreczki z mozzarelli ovoletti, pomidorów cherry i świeżej bazylii

Carpaccio do manzo co rukola e parmiggiano / Carpaccio wołowe z rukolą i parmezanem

Vitello Tonnato / Plastry cielęciny w sosie z tuńczyka i anchois z kaparami

Prosciutto con melone/ Kaskada z szynki parmeńskiej z melonem

Mozzarelle con kiwi /Plastry mozzarelli z kiwi z oliwa z oliwek i glassą balsamiczną

Insalata allegra / Sałatka z rukoli, radicchio, ogórka, melona i mozzarelli

Insalata di polipo e patate / Sałatka z ośmiornicy z ziemniakami, selerem naciowym i czosnkiem

Insalata di tonno, faggioli e cipolla / Sałatka z tuńczyka, czerwonej fasoli i cebuli

Insalata di faggiolini con petto di pollo alla griglia / Sałatka z fasolki szparagowej z grillowaną piersią kurczaka

Insalata di arance e gamberetti / Sałatka z pomarańczy z krewetkami i rukolą z vinegrette jabłkowym

Grigliata mista di verdure / Grillowane warzywa z oliwą z oliwek i czosnkiem

 

Bufet ciepły

Zupy

 

Aromatyczna minestrone

Włoski krem z pomidorów z pesto i mascarpone, podany z pieczoną grzanką

 

Dania gorące

 

Sogliola con gorgonzola e spinaci / Sola w sosie z gorgonzoli i szpinaku

Salmone di crosta di sale / Łosoś pieczony w soli morskiej

Lasagne di asparagi/ Lasagna ze szparagami pod beszamelem

Mini naleśniki z frutti di mare i w sosie śmietanowo-pomidorowym

Rigatoni alla Puttanesca / Rigatoni z oliwkami, kaparami i anchois w sosie pomidorowym

Tagliatelle con funghi, prosciutto e panna / Tagliatelle w sosie śmietanowym z szynką gotowaną i pieczarkami

Saltimbocca alla Romana / Kotleciki cielęce z szynką parmeńską i szałwią na białym winie

Scallopine di tacchno In salsa di pomodoro e formaggi / Kotleciki indycze w sosie pomidorowo – serowym ( gorgonzola + mozzarella )

Polpettine di manzo In salsa di pomodoro e oregano / Pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z oregano

Filetto di maiale al. Latte e rosmarino/ Polędwiczki wieprzowe w sosie rozmarynowym

 

Dodatki

 

Pattate Duchesse / Zapiekane ptysie ziemniaczane

Papate al. forno con rosmarino / Ziemniaki z pieca z rozmarynem

Spinaci con burro e parmiggiano/ Szpinak baby z masłem i parmezanem

Broccholi aglio Eolio / Brokuły z czosnkiem na oliwie z oliwek

Califlower In pastelle / Kalafior w cieście piwnym

Finocchi gratimati/ Koper włoski zapiekany pod beszamelem z parmezanem

 

Stacja live cooking

Owoce morza

 

Gamberetti al. vino Bianco con peperoncino / Krewetki na białym winie z peperoncino

Cozze alla Tarantina / Małże w sosie pomidorowym z peperoncino

Salmone di crosta di sale / Łosoś pieczony w soli morskiej

 

Wędliny i sery włoskie

 

Affettati misti / Połmiski włoskich wędlin ( mortadela, salami Milano, salami Spianata, szynka parmeńska, breasaola)

Formaggi misti / Półmiski włoskich serów (parmiggiano reggiano, pecorino, provolone )

 

Pasty

 

Carbonara

Bolognese

Pottamesci

Arrabbiata

Aglio, olio e pepperoncino

 

Bufet deserowy

 

Mini Tiramisu

Mini Panna Cotta ze świeżymi owocami lasu

Panettone z kremem z mascarpone i rumu

Semifredo z musem malinowym

Ciasto czekoladowe z serem ricotta

Owoce filetowane

Cammoli siciliami/ Włoskie rurki z serem ricotta i skórą kandyzowaną

 

Napoje gorące

 

Wybór herbat

Kawa z ekspresu

 

Open Bar

 

Wina włoskie

Wódka czysta bez limitu

Napoje gazowane i niegazowane ( Cola, Fanta, Sprite, woda gazowana i niegazowana z miętą i cytryną)

 

Dodatkowo do dyspozycji gości karta z wybranymi płatnymi alkoholami.

Napisz do organizatora

od 400 zł
1 noc 31.12 - 01.01
Warszawa Pokaż na mapie
Napisz wiadomość

Lokalizacja

Warszawa, 17 stycznia 32

Opinie

Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.

Formularz opinii

Aktualne oferty z okolicy

Zobacz aktywne oferty w okolicy