Disco Sylwester w MOMU - lata '70 i '80
Przyjaciele!
dopiero co powitaliśmy jesień, a już niedługo będziemy witać Nowy 2019 Rok.
Uprzedzając Wasze pytania - "...czy organizujemy Sylwestra..."
informujemy - TAK, organizujemy :)
W tym roku bawimy się w klimacie DISCO!
Podczas Nocy Sylwestrowej DJ zagra dla Was największe przeboje lat '70 i '80
Mile widziane wszelkie cekiny, brylanty, brokat i inne klimatyczne akcesoria rodem z lat '70 i '80
Poniżej kilka informacji:
kiedy: 31.12.2018 (poniedziałek)
godzina rozpoczęcia: 21:00
godzina zakończenia: 03:00
zagra dla Was: DJ
dresscode: Disco '70 / '80
koszt: 300 zł / osoba - w tym:
- menu w formie bufetu
- alkohol do wyboru (butelka wina 0,7l lub butelka wódki 0,5l) / na osobę.
Nie czekajcie do ostatniego momentu i jak najszybciej zarezerwujcie miejsce na Disco Sylwester w MOMU.
Sprzedaż biletów rusza 3.10.2018
Bilety dostępne bezpośrednio u nas zgłaszając się do managera.
Welcome drink
Wino musujące Prussic
Przystawki zimne
Rostbef marynowany w ginie i trawie żubrowej
Porkstrami ze świni mazowieckiej z gorczycowo miodową musztarda i piklami
Podwędzana kacza pierś z coulis z czarnej porzeczki
Konfitowany burak z ziołami, serem koneckim i sosem balsamicznym
Tatar wołowy z kolorową kiszoną rzepą, piklowanymi borowikami musztardą gorczycową żółtkiem i sosem worcester na chlebie żytnim
Parfait z wątróbki drobiowej z masłem i tymiankiem
Śledzie w trzech odsłonach w oleju lnianym, w pieczonych pomidorach, jogurcie naturalnym
Wędzone kolorowe warzywa w ziołach i oliwie lubczykowej
Sałatki
Liście szpinaku, burak konfitowany, mieszane sałaty, ogórek zielony, pomidory porzeczkowe,
podane z grzankami z chleba żytniego i cytrusowym winegret
Mieszane sałaty, filet z pomarańczy, czerwona soczewica, orzechy włoskie, pestki granatu,
pieczona fioletowa marchew, oliwa paprykowa
Frutti di mare
Krewetki królewskie w trzech smakach
Zupy
Consome wołowe z wędzonym relishem warzywnym
Sylwestrowa zupa soczewicowa z pikantną papryką
Dania Główne
*Pieczone mięsa:
Pieczone kacze uda
Młody rostbef w ziołach
Łopatka jagnięca marynowana w czerwonym winie
Karkówka ze świni złotnickiej
Bigos z pikantną kiełbasą
Kopytka wędzone z polskimi grzybami leśnymi i rozmarynem
Pierogi ruskie zwędzoną śmietaną
Czarne pierogi z wędzoną rybą
Okoń w sosie maślanym z ziołami
Dodatki
Ragout z czarnej soczewicy z warzywami,opiekane ziemniaki z ziołami i bryndzą
Sosy: sos śliwkowy, sos estragonowy, demi glace jałowcowy
Desery
Ciasto sezonowe
Tort bezowy
Sernik ze słonym karmelem
Napoje zimne:
Woda gazowana, woda niegazowana,
soft drink: Pepsi, Mirinda, 7-up, Tonic,
soki owocowe – serwowane bez limitów ilościowych
Napoje gorące:
kawa, herbata
Alkohol:
Wódka Amundsen 0,5 l na osobę
lub
Butelka wina (białe lub czerwone) 0,75 l na osobę
MOMU Pieczemy Dymem
ul. Wierzbowa 9/11
Warszawa
tel. [skontaktuj się]
email: [skontaktuj się]
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.