Sylwester w Nowej Knajpie Na Piętrze!
Ze względu na dużą ilość zapytań wstrzymujemy przyjmowanie rezerwacji do 7 grudnia.
Sylwester 2011/2012
Harmonogram i menu:
Start 20:00
Stół szwedzki z przystawkami:
Śledź w oleju
Jajka faszerowane z pieczarkami
Tymbaliki drobiowe
Łosoś w galarecie
Deska wędlin
Deska serów
Sałatka jarzynowa
Sałatka grecka
Smalczyk
Ogórek kwaszony
Pieczywo i masło
21:30- 22:00
Rosół z kury
lub Barszcz czerwony z uszkami
oraz
Pstrąg pieczony w ziołach z frytkami i surówką
lub Kotlet schabowy z kością podawany z kapustą zasmażaną i ziemniakami
00:00
Toast noworoczny
00:30
Flaki
lub Krem z białych warzyw
01:30
Grillowany filet z kurczaka w sosie bazyliowym z frytkami i surówką
lub Schab po tokajsku z kopytkami i surówką
03:00
Żurek z kiełbasą
Napoje:
Cola, Fanta, Sprite lub Soki do wyboru - 1 litr na osobę
Woda gazowana lub niegazowana 0,5 litra na osobę
Alkohole:
do wyboru
Wódka Czysta 0,5l na osobę
lub wino włoskie 0,75l (białe lub czerwone)
oraz lampka wina musującego (szampan) do noworocznego toastu
Oprócz tego:
Desery, owoce, kawa i herbata
Stoliki 2 lub 4 osobowe. Dla większej ilości osób zestawiamy stoły w osobnych salach.
Muzyka mechaniczna DJ, który będzie grał muzykę w stylu lat 70 i 80 oraz najnowsze hity.
Rezerwacja pod nr tel: 22-[skontaktuj się] lub mailowo [skontaktuj się]
W celu zarezerwowania miejsca zaliczka 20%.
Cena od osoby 190zł.
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.