Kolacja Sylwestrowa w Pink Lobster
Restauracja Pink Lobster to wyjątkowe miejsce na mapie Warszawy serwująca autorski fine dining-to idealny wybór na spędzenie Sylwestra 2019!
Przyjemna, casualowa atmosfera, profesjonalna obsługa, świąteczny klimat, starannie skomponowane wysokiej jakości menu przygotowane przez Jarosława Walczyka!
Czas umilać gościom będzie w ten wyjątkowy wieczór muzyka na żywo wokalistki przy akompaniamencie fortepianu.
Zapraszamy serdecznie!
Menu Sylwestrowe
Cena zawiera 7 daniowe menu składające się z:
Menu - Sylwester 2019
Menu New Year's eve 2019
Aperitif
Mimoza z pianką mandarynkową
Mimosa with tangerine foam
Amuse-bouche
Polędwica wołowa – burak, figa, trawa żubrowa, imbir
Beef tenderloin - beetroot, fig, bison grass, ginger
Przystawka zimna/ Cold starter
Homar – awokado, ogórek, kawior, chili, kolendra
Lobster - avocado, cucumber, caviar, chili, coriander
>Gentil<
Przystawka ciepła/Warm starter
Ośmiornica – bakłażan, pomidor, ser wędzony, Spinata, salsa Jalapeño
Octopus - eggplant, tomato, smoked cheese, Spinata, salsa Jalapeño
>Kim Crawford Sauvignon Blanc<
Zupa/Soup
Krem z topinambura - ananas, perliczka
Jerusalem artichoke cream - pineapple, guinea fowl
Danie główne rybne/Main dishes seafood
Jesiotr – ziemniak, gruszka, kalafior, foie gras, malina
Sturgeon - potato, pear, cauliflower, foie gras, raspberry
>Chablis Drouhin<
Danie główne mięsne/ Main dishes meat
Jeleń – pasternak, brukselka, trufla, demi glace, orzechy laskowe
Deer - parsnip, Brussels sprouts, truffle, demi glace, hazelnuts
>Bordon Gran Reserva<
Deser/ dessert
Lody kokosowe – bazylia, ciasto kruche, rum
Coconut ice cream - basil, shortbread, rum
>Prosecco Extra Dry<
Menu
Wegetariański/ Vegetarian
Aperitif
Mimoza z pianką mandarynkową
Mimosa with tangerine foam
Amuse-bouche
Burak - malina, kozi ser, figa, orzechy nerkowca
Beetroot - raspberry, goat cheese, fig, cashews
Przystawka zimna/ Cold starter cashew nuts
Homar – awokado, ogórek, kawior, chili, kolendra
Lobster - avocado, cucumber, caviar, chili, coriander
>Gentil<
Przystawka ciepła/Warm starter
Ośmiornica – bakłażan, pomidor, ser wędzony, Spinata, salsa Jalapeño
Octopus - eggplant, tomato, smoked cheese, Spinata, salsa Jalapeño
>Kim Crawford Sauvignon Blanc<
Zupa/Soup
Krem z topinambura - ananas, trufla marynowana
Jerusalem artichoke cream - pineapple, guinea fowl
Danie główne rybne/Main dishes seafood
Jesiotr – ziemniak, gruszka, kalafior, foie gras, malina
Sturgeon - potato, pear, cauliflower, foie gras, raspberry
>Chablis Drouhin<
Danie główne mięsne/ Main dishes vegetarian
Bakłażan – mozzarella, pomidory, bazylia, soczewica czarna, portobello
Eggplant - mozzarella, tomatoes, basil, black lentils, portobello
>Kaltern Pinot Grigio<
Deser/ Dessert
Lody kokosowe – bazylia, ciasto kruche, rum
Coconut ice cream - basil, shortbread, rum
>Prosecco Extra Dry<
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.