Kolacja Sylwestrowa w Pink Lobster

Opis oferty

Restauracja Pink Lobster to wyjątkowe miejsce na mapie Warszawy serwująca autorski fine dining-to idealny wybór na spędzenie Sylwestra 2019!

Przyjemna, casualowa atmosfera, profesjonalna obsługa, świąteczny klimat, starannie skomponowane wysokiej jakości menu przygotowane przez Jarosława Walczyka!

Czas umilać gościom będzie w ten wyjątkowy wieczór muzyka na żywo wokalistki przy akompaniamencie fortepianu.

Zapraszamy serdecznie!

Menu Sylwestrowe

Cena zawiera 7 daniowe menu składające się z:

Menu - Sylwester 2019

Menu New Year's eve 2019

Aperitif

Mimoza z pianką mandarynkową

Mimosa with tangerine foam

Amuse-bouche

Polędwica wołowa – burak, figa, trawa żubrowa, imbir

Beef tenderloin - beetroot, fig, bison grass, ginger

Przystawka zimna/ Cold starter

Homar – awokado, ogórek, kawior, chili, kolendra

Lobster - avocado, cucumber, caviar, chili, coriander

>Gentil<

Przystawka ciepła/Warm starter

Ośmiornica – bakłażan, pomidor, ser wędzony, Spinata, salsa Jalapeño

Octopus - eggplant, tomato, smoked cheese, Spinata, salsa Jalapeño

>Kim Crawford Sauvignon Blanc<

Zupa/Soup

Krem z topinambura - ananas, perliczka

Jerusalem artichoke cream - pineapple, guinea fowl

Danie główne rybne/Main dishes seafood

Jesiotr – ziemniak, gruszka, kalafior, foie gras, malina

Sturgeon - potato, pear, cauliflower, foie gras, raspberry

>Chablis Drouhin<

Danie główne mięsne/ Main dishes meat

Jeleń – pasternak, brukselka, trufla, demi glace, orzechy laskowe

Deer - parsnip, Brussels sprouts, truffle, demi glace, hazelnuts

>Bordon Gran Reserva<

Deser/ dessert

Lody kokosowe – bazylia, ciasto kruche, rum

Coconut ice cream - basil, shortbread, rum

>Prosecco Extra Dry<

Menu

Wegetariański/ Vegetarian

Aperitif

Mimoza z pianką mandarynkową

Mimosa with tangerine foam

Amuse-bouche

Burak - malina, kozi ser, figa, orzechy nerkowca

Beetroot - raspberry, goat cheese, fig, cashews

Przystawka zimna/ Cold starter cashew nuts

Homar – awokado, ogórek, kawior, chili, kolendra

Lobster - avocado, cucumber, caviar, chili, coriander

>Gentil<

Przystawka ciepła/Warm starter

Ośmiornica – bakłażan, pomidor, ser wędzony, Spinata, salsa Jalapeño

Octopus - eggplant, tomato, smoked cheese, Spinata, salsa Jalapeño

>Kim Crawford Sauvignon Blanc<

Zupa/Soup

Krem z topinambura - ananas, trufla marynowana

Jerusalem artichoke cream - pineapple, guinea fowl

Danie główne rybne/Main dishes seafood

Jesiotr – ziemniak, gruszka, kalafior, foie gras, malina

Sturgeon - potato, pear, cauliflower, foie gras, raspberry

>Chablis Drouhin<

Danie główne mięsne/ Main dishes vegetarian

Bakłażan – mozzarella, pomidory, bazylia, soczewica czarna, portobello

Eggplant - mozzarella, tomatoes, basil, black lentils, portobello

>Kaltern Pinot Grigio<

Deser/ Dessert

Lody kokosowe – bazylia, ciasto kruche, rum

Coconut ice cream - basil, shortbread, rum

>Prosecco Extra Dry<

Warianty oferty

7 daniowe menu z wyselekcjonowanym winem
458 zł

Kontakt

od 268 zł za osobę
1 noc 31.12 - 01.01
Warszawa Pokaż na mapie
Zarezerwuj online
100% bezpieczne transakcje
Napisz wiadomość
Potrzebujesz pomocy? Sprawdź odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania.

Lokalizacja

Warszawa, Wiertnicza 96

Opinie

Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.

Formularz opinii