SYLWESTER
MENU
PRZYSTAWKA
Róża z wędzonego łososia serwowana na biszkopcie szpinakowym z akcentem serka smakowego wzbogacona sosem balsamico i kiełkami lucerny
DANIE GŁÓWNE
Galicyjski fawor z cielęciny i fileta z indyka wcześniej grillowany serwowany na sosie kurkowym z nutą cynamonu w towarzystwie rozety ziemniaczanej i blanszowanych warzyw
DESER
Malinowa fantazja czyli delikatny deser z serka mascarpone z dodatkiem malin i świeżej mięty
ZAKĄSKI ZIMNE I SPECJAŁY GALICYJSKIE
Pieczysta szynka szpikowana warzywami
Boczek z wyrazem czosnkowym
Pieczona karkówka wcześniej marynowana
Sałatka dijon ze świeżych warzyw i grzanek
Schab otulony cukinią w auszpiku
Kule z mięsa baraniego przepasane bekonem na sosie ze świeżej mięty
Rulony szynki wiejskiej wypełniane sałatką jarzynową
Roladki śledziowe na sosie pikantnym
Cykoria, ogórki i jaja faszerowane pastami smakowymi i krewetkami
Pikle
Marynaty
Zimne sosy
Pieczywo
ABY PRZETRWAĆ DO RANA
Barszcz z krokietem i pasztecikiem półfrancuskim
Szaszłyk z tostami smakowymi oraz sałatką letnią w towarzystwie sosu czosnkowego
BY ROZMOWA PŁYNĘŁA A MUZYKA PORWAŁA DO TAŃCA
Wódka 0,5 l na parę
Sok owocowy 1 l na osobę
Woda 0,5 l na osobę
Coca Cola 0,5 l na osobę
Kawa, herbata bez ograniczeń
Lampka szampana o północy
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.