Sylwester we Wrocławiu
SYLWESTER 2016/2017 W PAŁACU BRZEZINA!
Zapraszamy na jedyny taki wieczór w roku!
Pożegnaj stary rok i przywitaj nowy w malowniczym miejscu w Pałacu Brzezina!
Sprawimy, że ostatnia noc w roku 2016 będzie niezapomnianym wydarzeniem. Muzyka na żywo z zespołem Be My Guest, prawdziwa kulinarna uczta, obsługa na najwyższym poziomie to gwarancja wyjątkowo spędzonej NOCY SYLWESTROWEJ!
SYLWESTER 2016/2017 w Pałacu Brzezina obejmuje:
• wykwintne menu
• wspaniałą oprawę muzyczną z zespołem Be My Guest
• open bar i napoje bez ograniczeń
• kieliszek szampana na powitanie Nowego Roku
• noworoczny pokaz fajerwerków
• niespodziankę dla najbardziej roztańczonej pary
• darmowy powrotny transport do Leśnicy lub zajezdni tramwajowej przy ul. Legnickiej
Koszt balu Sylwestrowego 379 zł od osoby
Dla grup liczących powyżej 10 osób rabat w wysokości 10% (341 zł od osby)
Zarezerwuj już dziś
Menu Sylwestrowe 2016/2017
Przystawka:
Pieczona sakiewka fillo z prażonym pęczakiem i warzywami oraz błękitnym lazurem na ubijanym musie paprykowym
Sylwestrowa Kolacja:
Kem z pomidorów z kulkami białej mozzarelli i nutką śmietanki
Kieszeń z piersi kurczaka nadziewana serkiem ricotta ze świeżym szpinakiem w oliwie pistacjowej
Suflet czekoladowy z pudrem z laskowych orzechów
Ostatnie danie gorące w 2016 r.:
Pieczony łosoś nadziewany cytrynowym risotto z grillowanymi warzywami podany z makowo-maślanym sosem
Pierwsze dnie gorące w 2017 r.
Boeuf Bourguignon w czerwonym winie podany z żytnią pajdą na zakwasie
Przekąski na całą Sylwestrową Noc:
Roladka z piersi indyka nadziewana duszoną cielęciną z pieczarkami w białym winie z musem jarzębinowym
Rolada z boczku w dresingu miodowo-czosnkowym
Plastry karczku pieczonego z sosem chrzanowym
Pasztet wieprzowy przekładany plastrami boczku i duszonym szpinakiem z suszonymi pomidorami oraz płatkami czosnku
Pasztet cielęcy z prawdziwkami, otulony słoniną i boczkiem
Terrina warzywna, przekładana pieczonymi pomidorami z koprem włoskim i tymiankiem z dresingiem malinowym
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Jaja w sosie tatarskim
Bukiet sałat z warzywami z wędzonym łososiem i kiełkami w cytrusowym winegrecie
Grillowane warzywa antipasty w oliwie balsamicznej
Pstrąg potokowy w winnej galaretce
Dodatki:
Pikle marynowane; kurki, pieczarki, podgrzybki w occie, mini korniszony i kolby kukurydzy, cebulki w balsamico
Pieczywo mieszane: jasne i ciemne
Sylwestrowe słodkości:
Sernik tradycyjny
Szarlotka z jabłkami i cynamonem w sosem karmelowym
Kokosanki biszkoptowe otulone czekoladą i wiórkami kokosowymi
Open bar:
Wódka Palace
Ballantine’s
Kawa
Herbata
Woda
Nektar pomarańczowy / jabłkowy
Na Gości, którzy skorzystają z noclegów w Pałacu Brzezina czeka rabat 15% na każdy pokój.
Pałac Brzezina – Hotel*** Business & Wedding
Dział Recepcji
tel. (+48) [skontaktuj się]-97
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.