ENERGETYCZNY BAL SYLWESTROWY Z RADIEM WAWA

Opis oferty

Zapraszamy Państwa na wyjątkowy i energetyczny Bal Sylwestrowy 2018/2019 z Radiem Wawa !

W aranżacji przemysłowej hali w industrialnym klimacie - w Sali Wielofunkcyjnej Hotelu Gem we Wrocławiu.

Startujemy 31.12.2018 o godz. 20.00.

Bawimy się do 4.00.

Najlepsi DJ/VJ  zagrają energetyczną muzykę z lat 80 i 90 przeplataną najnowszymi hitami.

 

Gwarantujemy Państwu:

- zabawę w godz. 20.00 - 4.00,

- serwis kelnerski,

- komfortową przestrzeń z dużym parkietem,

- możliwość zakupu alkoholu w barze,

- bogata oferta menu dań gorących i zimnych (szczegółowe menu na stronie: www.sylwesterwgemie.pl)

- lampka szampana i wspólny toast o północy,

- w cenie OPEN BAR na piwo Pilsner Urquell i grzane wino - Grzaniec Galicyjski,

- napoje zimne i gorące.

 

Wewnątrz hali przygotowaliśmy specjalnie dla Państwa:

 

STREFĘ CASUAL:

Miejsca siedzące przy okrągłym stole z bielizną stołową i krzesłami bankietowymi z możliwością usadzenia 8 do 10 osób  (w zależności od liczebności grupy).

 

CENA: od 199 zł/os.

 

Zaproszenia do nabycia w Restauracji Hotelu Gem, ul. J. Mianowskiego 2B, 51-605 Wrocław.

Szczegółowe informacje, menu i rozkład stolików można znaleźć na naszej stronie internetowej:

www.sylwesterwgemie.pl

W razie pytań czy wątpliwości zapraszamy do kontaktu:

e-mail: sylwesterwgemie@nelson.pl

tel: 690 886 688

 

MENU SYLWESTROWE:

Przekąski podawane w bufetach:

 

Finger food:

  • Springrolls / kolendra / imbir / sos słodko kwaśny,
  • Pikantne bullette z sosem czosnkowym,
  • Wędzona śliwka / bekon / salsa / topinambur,
  • Quiche  /szpinak / feta,
  • Quiche / bekon / mozzarella.

Tartinki:

  • z salami, pomidorem suszonym i czarnymi oliwkami,
  • z wędzonym łososiem i ziołowym fromage,
  • z szynką długo dojrzewającą i musztardą dijon,
  • z serem pleśniowym i borówkami żurawin,

Roladki z tortilli:

  • Tortilla Verde z ziołowym fromage liśćmi szpinaku i  pestkami dyni,
  • Tortilla Sierra Nevada - szynka serrano, ser feta, rucola, orzeszki ziemne,
  • Tortilla Quesadilla -  salami picante z oliwkami, oliwki z serem i rukolą,

 

Delikatesy stołu:

  • Galaretki,
  • Jaja w sosie tatarskim,
  • Śledź w oleju z cebulką,

Trio serów - mimolette, cheddar , gouda holenderska w towarzystwie jarskich przekąsek:

  • Kuleczki z sera pleśniowego w łupanych orzechach,
  • Pomidorki koktajlowe z mozzarellą marynowaną, w oliwie z oliwek z pesto,

 

Platery z kompozycjami pieczonych mięs, pasztetów oraz wędlin - garnirowane warzywami i owocami:

 

  • Rolada ze schabu z suszonymi pomidorami,
  • Rolada drobiowa ze szpinakiem i serem,
  • Plastry indyka pieczonego w cytrusach z borówkami żurawin,
  • Rolada z karczku z korniszonem,
  • Pasztet pieczony z grzybami w sosie tatarskim,

Dodatki: 

  • Pieczywo - bez limitu
  • Sos musztardowo-miodowy, salsa pomidorowa, sos tzatzyki,

Stół biesiadny:

  • Kiełbasa swojska, kabanosy,
  • Szynka wędzona z sosem musztardowym,
  • Pasztet z sosem tatarskim,

Dodatki biesiadnego stołu:

  • Smalczyk,
  • Ogórki kiszone,
  • Chleb gospodarski,
  • Pieczywo,

Bar sałatkowy:

  • Sałatka Caprese skropiona pesto,
  • Sałatka z orzechami włoskimi i serem pleśniowym,
  • Sałatka z grillowanym kurczakiem w sosie teryaki z ananasem i orzechami,

 

Bufet sałatkowy do własnej kompozycji:

 

Świeże warzywa oraz dodatki  podane z bufetu:

  • Mix sałat ( lodowa, rukola, radicchio, liście szpinaku),
  • Pomidor w cząstkach, ogórek w plasterkach,
  • Brokuł, kalafior,
  • Papryka, cukinia,
  • Oliwki  czarne i zielone,
  • Kuleczki mini mozzarelli z pesto,
  • Grillowany kurczak,
  • Grillowany bekon,
  • Papryczki faszerowane, papryczki pepperoni, ogóreczki, grzybki,

Sosy:

  • Oliwy smakowe z ziołami, pomidorowy, tzatzyki, dresing włoski,

Dodatki:

  • Bagietki ziołowo-czosnkowe,

 

Słodkie delikatesy:

  • Sernik,
  • Szarlotka,
  • Mini pączki,
  • Mini eklerki z musem waniliowym,

 

Owoce filetowane z fantazją podane.

 

Dania gorące – podane na bufetach w podgrzewaczach i kociołkach:

Zupy:

  • Tradycyjny żur na żytnim zakwasie,
  • Barszczyk czerwony z pasztecikiem , 

 

Dania gorące:

  • Eskalopki schabowe w sosie musztardowym,
  • Stroganow z kapeluszami pieczarek ,
  • Fileciki drobiowe z zalewy mango - jalapeno,

 

Dla wegetarian:

  • Makaron noodle z warzywami,

 

Dodatki:

  • Pieczone ziemniaczki,
  •  Kluseczki śląskie okraszone cebulką,
  • Pieczywo mieszane  i bagietki ziołowo-czosnkowe,

 

Bar z napojami :

  • Kawa z dodatkami bez limitu,
  • Paleta herbat smakowych z dodatkami bez limitu,
  • Soki owocowe bez limitu,
  • Woda mineralna bez limitu,
  • Lampka wina musującego na toast noworoczny w cenie
  • Piwo Pilsner Urquell i grzaniec Galicyjski  w cenie.

 

Alkohole dostępne w barze Extra Charge:

 

  • Wino białe / czerwone wytrawne:   butelka 750ml/ 30,00 zł
  • Wódka Wyborowa/ Wratislavia 0,5l   – 40,00 zł
  • Whisky 0,5l  – 80,00 zł
  • Coca Cola/Pepsi 1l – 15,00zł

 

Kontakt

Lokalizacja

Wrocław, J.Mianowskiego 2B

Opinie

0.0
Ocena
Na podstawie 0 opinii gości

Formularz opinii

199zł/ osoba
1 noc 31.12 - 01.01
Wrocław Pokaż na mapie
Napisz wiadomość
lub