Impreza Andrzejkowa
Informacje mogą być nieaktualne -
zapytaj o ofertę
IMPREZA ANDRZEJKOWA
24 listopada 2018 (sobota) o godz. 20:00
- Rezerwacja stolików
- Impreza z DJ do godz. 3:00
- Atrakcja wieczoru: występ muzyczny kabaretu Czwarta Fala
W cenie biletu zawarte są posiłki:
- Przystawka serwowana do stolika
- Zupa i II danie na bufetach gorących
- Przekąski zimne na bufetach
- Atrakcja kulinarna (płonące danie)
- Bufet deserowy
- Napoje zimne i gorące /bez limitu
- Wódka /0,5l na parę
HARMONOGRAM GODZINOWY:
- 20:00 – Start imprezy
- 20:00-21:00 – Serwowanie przystawek i I dania gorącego
- 21:00-21:30 – Zabawa taneczna z DJ
- 21:30-22:30 – Występ kabaretu Czwarta Fala
- 22:30 – Atrakcja kulinarna (płonące danie)
- 23:00-3:00 – Zabawa taneczna z DJ
- 3:00 – Koniec imprezy
MENU
Przystawka na start:
- Pasztet z kaczki oraz pasztet z wątróbki drobiowej w cieście francuskim, podane z domowymi marynatami i musem buraczanym
I Bufet gorący:
- Krem brokułowy
- Dorsz soute podany z sosem maślanym z pomidorami i kaparami
- Polędwiczka wieprzowa w sosie z borowików z gorczycą
- Pierś z kurczaka faszerowana pomidorami i mozzarellą w aksamitnym sosie śmietanowym
- Maślana kasza kuskus z kolendrą i prażonymi ziarnami słonecznika i dyni
- Ziemniaki opiekane w ziołach
- Warzywa blanszowane
- Surówka z marchewki i białej kapusty
Atrakcja kulinarna- płonące danie serwowane na sali przez kucharzy
- Udziec wieprzowy pieczony w całości podany z ziemniakami, kaszą surówką i sosem
II Bufet gorący:
- Zupa gulaszowa po zbójnicku
- Bioderka z kurczaka w bekonie w sosie tymiankowym
- Pieczeń wieprzowa sous vide w sosie chrzanowym
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Marchewka zasmażana z groszkiem
- Zapiekanka gratin (ziemniaczana)
- Surówka z czerwonej kapusty
Przekąski zimne:
- Cannelloni ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
- Schab po warszawsku
- Tortilla z kurczakiem
- Placuszki z łososia
- Pieczony rozbef z musem z tuńczyka
- Pikantna wołowina ze świeżym ogórkiem
- Jajka faszerowane mix
- Śledź na trzy nuty
- Nóżki wieprzowe
- Sałatka z kaszą gryczaną z suszonymi pomidorami, kolendrą i twarożkiem wiejskim
- Sałatka z brokuł z pieczoną szynką
- Sałatka z kaczki z owocami
- Warzywa świeże i konserwowe, masełka, pieczywo mieszane
Bufet tematyczny:
- Stół wiejski
Desery:
- Zestaw ciast
- Owoce filetowane
Napoje (bez limitu):
- Soki owocowe
- Woda gazowana
- Woda niegazowana z miętą i cytryną
- Coca-Cola
- Kawa
- Herbata
Alkohole:
- Wódka– 0,5 l na parę
– Inne alkohole oraz drinki kolorowe dostępne będą u barmana.
Zabrania się wnoszenia własnych napoi i alkoholi.
Koszt miejsca przy stoliku wraz z posiłkami i napojami: 225 zł
Przy rezerwacji min. 6-os. zapewniamy rabat: 190 zł/os.
Rezerwacje: (22) [skontaktuj się], [skontaktuj się]
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Zielonka, Poniatowskiego 46
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.