Impreza Andrzejkowa

OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę

Opis oferty

IMPREZA ANDRZEJKOWA

24 listopada 2018 (sobota) o godz. 20:00

  • Rezerwacja stolików
  • Impreza z DJ do godz. 3:00
  • Atrakcja wieczoru: występ muzyczny kabaretu Czwarta Fala

 

W cenie biletu zawarte są posiłki:

  • Przystawka serwowana do stolika
  • Zupa i II danie na bufetach gorących
  • Przekąski zimne na bufetach
  • Atrakcja kulinarna (płonące danie)
  • Bufet deserowy
  • Napoje zimne i gorące /bez limitu
  • Wódka /0,5l na parę

 

HARMONOGRAM GODZINOWY:

  • 20:00 – Start imprezy
  • 20:00-21:00 – Serwowanie przystawek i I dania gorącego
  • 21:00-21:30 – Zabawa taneczna z DJ
  • 21:30-22:30 – Występ kabaretu Czwarta Fala
  • 22:30 – Atrakcja kulinarna (płonące danie)
  • 23:00-3:00 – Zabawa taneczna z DJ
  • 3:00 – Koniec imprezy

 

MENU

Przystawka na start:

  • Pasztet z kaczki oraz pasztet z wątróbki drobiowej w cieście francuskim, podane z domowymi marynatami i musem buraczanym

I Bufet gorący:

  • Krem brokułowy
  • Dorsz soute podany z sosem maślanym z pomidorami i kaparami
  • Polędwiczka wieprzowa w sosie z borowików z gorczycą
  • Pierś z kurczaka faszerowana pomidorami i mozzarellą w aksamitnym sosie śmietanowym
  • Maślana kasza kuskus z kolendrą i prażonymi ziarnami słonecznika i dyni
  • Ziemniaki opiekane w ziołach
  • Warzywa blanszowane
  • Surówka z marchewki i białej kapusty

Atrakcja kulinarna- płonące danie serwowane na sali przez kucharzy

  • Udziec wieprzowy pieczony w całości podany z ziemniakami, kaszą surówką i sosem

II Bufet gorący:

  • Zupa gulaszowa po zbójnicku
  • Bioderka z kurczaka w bekonie w sosie tymiankowym
  • Pieczeń wieprzowa sous vide w sosie chrzanowym
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Marchewka zasmażana z groszkiem
  • Zapiekanka gratin (ziemniaczana)
  • Surówka z czerwonej kapusty

Przekąski zimne:

  • Cannelloni ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
  • Schab po warszawsku
  • Tortilla z kurczakiem
  • Placuszki z łososia
  • Pieczony rozbef z musem z tuńczyka
  • Pikantna wołowina ze świeżym ogórkiem
  • Jajka faszerowane mix
  • Śledź na trzy nuty
  • Nóżki wieprzowe
  • Sałatka z kaszą gryczaną z suszonymi pomidorami, kolendrą i twarożkiem wiejskim
  • Sałatka z brokuł z pieczoną szynką
  • Sałatka z kaczki z owocami
  • Warzywa świeże i konserwowe, masełka, pieczywo mieszane

Bufet tematyczny:

  • Stół wiejski

Desery:

  • Zestaw ciast
  • Owoce filetowane

Napoje (bez limitu):

  • Soki owocowe
  • Woda gazowana
  • Woda niegazowana z miętą i cytryną
  • Coca-Cola
  • Kawa 
  • Herbata

Alkohole:

  • Wódka– 0,5 l na parę

 Inne alkohole oraz drinki kolorowe dostępne będą u barmana.
Zabrania się wnoszenia własnych napoi i alkoholi.

Koszt miejsca przy stoliku wraz z posiłkami i napojami: 225 zł
Przy rezerwacji min. 6-os. zapewniamy rabat: 190 zł/os.

Rezerwacje: (22) [skontaktuj się], [skontaktuj się]

Kontakt

od190 zł za osobę
1 noc 24.11 - 24.11
Zielonka Pokaż na mapie
Napisz wiadomość

Lokalizacja

Zielonka, Poniatowskiego 46

Opinie

Ten oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.

Formularz opinii