SYLWESTER w Space (Warszawa)

SALA GŁÓWNA
katering
katering
open bar
loże sala głowna

Opis oferty

INFORMACJE / REZERWACJE MAIL: AP@SPACECLUB.PL

TEL: +48 606 617 228, +48 605 492 816 www.spaceevents.pl

W każdej opcji open bar i 28 daniowe menu.  

Wszystko bez żadnego limitu, jak co roku!!!

Ceny w październiku  2018 : 250 wejściówka, 300 (miejsce siedzące), 500 Vip,
wszędzie open bar i 28 daniowe menu! 

od listopada  2018 zmiana cen

Strefa VIP:

all inclusive 600 pln/os, ilość zaproszeń ograniczona) w cenie open bar super premium: belvedere chivas johnie walker black (francuski szampan o północy) etc + wyborne 28 daniowe menu w strefie VIP 

Sala główna: (ilość miejsc ograniczona) Open Bar:

Alkohole Premium: Wódka, Whisky, Gin, Rum: Absolut, Finlandia, Smirnoff Black & Johnie Walker, Ballantine's Piwo, wino białe i czerwone Coca Cola, Sprite, Fanta, woda, soki.

Menu Sylwestrowe
Na zimno:
Tatar z łososia z guacamole / Tatar wołowy z ogórkiem kiszonym, cebulką, pieczarką marynowana i kaparami/ Pasztet z żurawiną i grzybami leśnymi/ Boczek po cygańsku,/ Mięsa pieczyste Karkówka pieczona w ziołach/ Schab z morelą i śliwką, Śledź z konfiturą z czerwonej cebuli/ Sałatka jarzynowa
Jajka faszerowane po staropolsku / Sałatka z pieczoną polędwicą wołową na miksie sałat z pomidorkami sherry i prażonymi pestkami dyni w sosie malinowym vinegrette/ Dodatki: chrzan, ćwikła, pikle/ Pieczywo bankietowe/masło ziołowe i czosnkowe. 

Dania główne: 

Zupy:Żurek, /Krem borowikowy z grzankami 

Kaczka w owocach żurawiny i świeżym tymiankiem, Pieczeń z dzika w konfiturze różanej
Kurczak faszerowany serem pleśniowym w sosie brzoskwiniowym Dorsz w sosie czosnkowo-chrzanowym podany na krążkach ziemniaczanych z ziołamiDomowe pierogi mięsne, ruskie oraz kapustą i grzybami Łosoś pieczony w sosie limonkowym w otulinie świeżych ziół, Dodatki: Kluski śląskie z masłem i sosem grzybowym, Kopytka szpinakowe, Warzywa na parze z masłem czosnkowym, Ryż jaśminowy z warzywami, Grillowane ćwiartki, ziemniaka w ziołach 

Desery:
Makowiec/ Szarlotka / Sernik / Tiramisu/ Pana cotta / Mini bezy/ Świeże owoce 

INFORMACJE/REZERWACJE MAIL: AP@SPACECLUB.PL

TEL: +48 606 617 228 , +48 605 492 816

SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!

 

Lokalizacja

Kontakt

250zł/ osoba
1 noc 31.12 - 01.01
Warszawa Pokaż na mapie
Napisz wiadomość
lub

Szukaj w okolicy

Polecane w okolicy

Zobacz podobne oferty w okolicy

Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z polityką prywatności Zamknij